Джейсън Момоа изуми феновете си с нова визия, която освен

...
Джейсън Момоа изуми феновете си с нова визия, която освен
Коментари Харесай

Това Джейсън Момоа ли е?

Джейсън Момоа изуми почитателите си с нова визия, която с изключение на извънредно дръзка и напълно непредвидена, е в името и на голяма идея.

Актьорът отряза дългата си коса, само че не като следващата звездна волност или провокация. Смелото му решение в действителност е подплатено със смисъл и идея. Което, несъмнено, не му попречи да направи почитателите си в Инстаграм съпричастни с  " новото му начало ", като показа паметния миг.

Във видеото виждаме по какъв начин Джейсън Момоа държи две отрязани плитки, до момента в който машинката за подкастряне минава през цялата му глава. " Никога не съм усещал вятъра ", шеговито подмята той, акцентирайки обръсната част от главата си.



Дръзкото му решение е в името на околната среда. " Правя го поради пластмасата за еднократна приложимост. Омръзна ми да употребявам пластмасови бутилки, би трябвало да спрем да го вършим... всичко това отива в нашата земя, отива в нашия океан ", изяснява той.

Актьорът споделя по какъв начин самичък е почувствал потребността да направи нещо шокиращо, с цел да притегли вниманието на хората и да ги насочи към казуса със зависимостта им към пластмасата за еднократна приложимост.

" В момента съм тук, на Хаваите, и като виждам по какъв начин боклукът унищожава нашия океан, мога да кажа - толкоз е тъжно. Моля, направете всичко, което можете, с цел да премахнете пластмасите за еднократна приложимост от живота си. "

Джейсън Момоа не за първи път показва публично грижа и отношение към природата. През август той предприе пътешестване от Лос Анджелис до Хавай с Hawaiian Airlines, с цел да отпразнува партньорството на самолетната компания с неговата компания за вода Mananalu. Тогава артистът изненада нищо неподозиращите пасажери, като им раздаде персонално алуминиеви бутилки, цялостни с пречистена вода.



" Нашата задача е да сложим завършек на потреблението на пластмасата за еднократна приложимост. С всяка продадена бутилка Mananalu отстраняваме една пластмасова бутилка от океана. Само за тази година премахнахме три милиона пластмасови бутилки от океана ", разяснява артистът.

Също през юни Джейсън Момоа стана дипломат на Организация на обединените нации по запазване на околната среда в Лисабон. За да означи значимото събитие, той разгласява няколко фотоси в обществените мрежи, на които се вижда по какъв начин децата му деликатно слушат полемиката му на конференцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР