Джеймс Милнър е уверен, че Ливърпул може да отстрани Барселона

...
Джеймс Милнър е уверен, че Ливърпул може да отстрани Барселона
Коментари Харесай

Милнър: Барселона не са играли срещу отбор като нашия

Джеймс Милнър е убеден, че Ливърпул може да в профил Барселона на полуфиналите на Шампионската лига, в случай че мърсисайдци покажат стила, който им завоюва доста мачове в Англия и на интернационалната сцена през последните две години. Ливърпул е първи във Висшата лига, надделя Порто с лекост на четвъртфиналите в най-престижния клубен шампионат, а на 1-ви и 7-и май ще се изправи в две борби против каталунците.

"Можем да победим Барса, само че ще бъде доста мъчно. Те са мощен тим и гостуването там е тежко, само че в това време не мисля, че са срещали доста тимове, които играят като нас. Гостувал съм там два пъти в елиминациите със Сити и не си потеглих с стремежи резултат, само че се надявам с третия мач да имам шанс ", сподели халфът на мърсисайдците.

"Барселона е страховит тим и има невероятни футболисти. "Камп Ноу " пък е приказен стадион, на който се получава прелестна атмосфера. Ще бъде мъчно, само че в случай че покажем на какво сме способни, за тях също няма да бъде елементарно ", добави Милнър.

"Ще играем със самочувствие, тъй като през последните два сезона елиминирахме доста тимове в Шампионската лига. Сигурен съм, че през тази година към този момент се вижда ясно какъв брой опит натрупахме. Ще играем за втори следващ път на полуфиналите и знаем доста добре по какъв начин да реализираме добър резултат ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР