Джеймс Мидълтън - братът на херцогинята на Кеймбридж Кейт, спря

...
Джеймс Мидълтън - братът на херцогинята на Кеймбридж Кейт, спря
Коментари Харесай

Братът на Кейт Мидълтън отложи сватбата си

Джеймс Мидълтън - братът на херцогинята на Кеймбридж Кейт, спря подготовката за сватбата си , откакто световната зараза от ковид скапе проектите му.

32-годишният брат на херцогинята и годеницата му Ализи Тевенет, които се сгодиха предходната година, възнамеряваха да се оженят в родната ѝ Франция това лято.
 
James Middleton and Alizee Thevenet postpone summer wedding
— Harper's Bazaar UK (@BazaarUK)

„ Провеждането на англофренска женитба е невероятно през идващите месеци, а и евентуално ще бъде мъчно през лятото “, разказали бъдещите младоженци пред свои другари.

Джеймс и 29-годишната Ализи се срещнали за първи път в клуб South в Кенсингтън - частен клуб за здравословен метод на живот в Лондон , през 2018 година Приятелка на бъдещата булка споделя, че откакто Ализи се върнала от дансинга на масата си, Джеймс помолил сервитьора да ѝ даде записка. На нея пишело: „ Обикновено в никакъв случай не върша това, само че бихте ли желали да споделите пиво с мен “.

Няколко седмици по-късно двойката излязла на по пиво. А дамата едвам тогава схванала кой е нейният джентълмен.
 
James Middelton & fiancee Alizee Thevenet have postponed their summer wedding because of the coronavirus:
— JustJared.com (@JustJared)

Джеймс имаше връзка с 8 години по-възрастната от него Дона Еър, само че през декември 2017 година се разделиха след 5-годишна връзка.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР