Джеймс Кордън обяви, че ще напусне Късното шоу след седем

...
Джеймс Кордън обяви, че ще напусне Късното шоу след седем
Коментари Харесай

Джеймс Кордън напуска Късното шоу, за да се върне при семейството си

Джеймс Кордън разгласи, че ще напусне " Късното шоу " след седем години на екран, с цел да се върне със фамилията си в Обединеното кралство, предава Mirror.

През октомври бе обявено, че шефовете му желаят да го задържат отпред на известното комедийно шоу и са подготвени да му платят 15 милиона паунда, с цел да го задържат като водещ още най-малко две години. Той обаче е отказал предлагането за многомилионен контракт и разгласи новината в изказване по време на запис на предаването в четвъртък.

Въпреки че договорът му трябваше да изтече през август, звездата разгласи, че ще остане до идната пролет.

Говорейки в предаването, той сподели със сълзи на очите: " Когато започнах това странствуване, смятах, че то постоянно ще бъде тъкмо такова - щеше да бъде странствуване, премеждие. Никога не съм считал, че това е моята последна дестинация, и в никакъв случай не желая това шоу да се проточи. Винаги желая да обичам това, което върша. Наистина считам, че след една година ще е добър миг за мен да продължа напред, с цел да видя какво друго има.

Всички сме решени да създадем тази година най-хубавата, която в миналото сме имали. Ще си тръгнем с гръм и тропот. "



Кордън твърди, че това е " едно от най-трудните решения ", като споделя: " Ще има сълзи, толкоз доста сълзи, тъй като това беше най-трудното решение, което в миналото съм вземал. Никога не съм приемал това за даденост, в никакъв случай. "

Президентът на CBS Джордж Чийкс съобщи в изказване: " Иска ни се да можеше да остане по-дълго, само че сме доста горди, че той направи CBS собствен американски дом и че това партньорство ще продължи още един сезон на " Късното шоу ". "

Източник, непосредствен до водещия, съобщи за неговото семейство пред The Sun: " През последните няколко години Джеймс и Джулс нямаха съвсем никакво време да се виждат в Обединеното кралство поради работния му график. Планът им е да се опитат да прекарат повече време в Обединеното кралство, откакто той завърши с " Късното шоу " следващата година. "

43-годишният ефирен водещ води късното токшоу през последните шест години, а предходната година, когато изтичаше договорът му, се появиха спорни известия за това какво ще реши да прави в бъдеще.

По това време необятно се разпространяваше информацията, че шефовете му са подготвени да му платят милиони лири, с цел да го задържат като водещ на хитовото ток шоу още две години.

Сделката на стойност 15 млн. паунда щеше да направи Джеймс най-високоплатения английски ефирен водещ.

По това време източник съобщи пред The Sun: " CBS няма проект Б, Джеймс е техният човек и те считат, че ще остане при тях. Той е едно от лицата на мрежата, води извънредно сполучливо предаване и им обезпечава огромен трафик онлайн. Цифрите, които се разискват, са към 15 млн. паунда за две години.

Това може да звучи доста, само че Джеймс носи толкоз доста на CBS. За разлика от противниците си, неговите онлайн сегменти, в това число Carpool Karaoke и Crosswalk Musical, са големи международни уеб шлагери, които на всичкото от горната страна носят големи доходи. "



Президентът на CBS Entertainment Кели Кал съобщи пред Deadline: " Обичаме Джеймс и той прави и вършеше страхотна работа. Не разясняваме положението на договарянията ".

Още през 2020 година, откакто рестриктивните мерки, свързани с ковид, затрудниха пътуването сред Съединени американски щати и Обединеното кралство, се появиха клюки, че звездата и основател на " Гавин и Стейси " желае да се върне в Обединеното кралство точно поради тъгата по дома.

Джеймс отглежда децата си Макс, Кери и Шарлот дружно със брачната половинка си Джулия Кери и призна, че фамилията " от доста дълго време върви в ритъма на моя тъпан ".

Когато слуховете започнаха да цикрулиратThe Sun цитира Джеймс да споделя: " Имам още няколко години до края на този контракт. Прекратяването на шоуто постоянно ще бъде повече фамилно решение, в сравнение с професионално. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР