Джеймс Хардън реализира 26 точки за победата на Хюстън със

...
Джеймс Хардън реализира 26 точки за победата на Хюстън със
Коментари Харесай

Джеймс Хардън изведе Хюстън до успеха в серията с Юта в НБА

Джеймс Хардън осъществя 26 точки за успеха на Хюстън със 100:93 вкъщи против Юта в първия кръг от плейофите в Западната конференция от Националната баскетболна асоциация. Отборът на Рокитс завоюва серията с 4:1 триумфа и се класира за полуфиналите на Запад в трети пореден сезон.

Клинт Капела се отличи с 16 точки и 10 овладени топки под кошовете за спечелилите.

Донован Мичъл от гостите осъществя единствено 12 точки след мощния си четвърти мач от серията. Той пропусна всичките си девет опита за пукотевица от зоната за три точки в среща номер 5 сред Рокитс и Джаз.

Отборът от Тексас ще се изправи против Голдън Стейт или Лос Анджелис Клипърс в идващия кръг от директните елиминации.

Клипърс завоюва изненадващо със 129:121 като посетител против първенеца Голдън Стейт. Тимът на Уориърс има преимущество от 3:2 победи в серията от първия кръг на плейофите в НБА.

Лу Уилямс осъществя съдбоносен панер единствено 89 секунди преди края на последния интервал, завършвайки с 33 точки и 10 асистенции.

Кевин Дюрант означи рекордните за своята кариера 45 точки в дуел от директните елиминации в НБА, само че те не бяха задоволителни за Голдън Стейт да завърши серията с Лос Анджелис.

Отборът на Клипърс игра извънредно мощно в отбрана и не разреши на Голдън Стейт да показва отличната си пукотевица от приблизително и далечно разстояние.

Мач номер 6 сред двата тима е в петък, а хазаин е Лос Анджелис./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР