Джеймс Хардън е един от най-талантливите и известни играчи в

...
Джеймс Хардън е един от най-талантливите и известни играчи в
Коментари Харесай

Потник на Джеймс Хардън висял от тавана на... стриптийз клуб

Джеймс Хардън е един от най-талантливите и известни играчи в баскетбола зад океана. Качествата и статистиките му в нападателен проект към този момент го подреждат измежду най-хубавите изпълнители в историята на НБА, а към този момент осемгодишният му престой в Хюстън може да значи, че един ден потникът му с №13 ще виси от тавана на " Тойота Сентър ". Хардън, обаче, към този момент е претърпял нещо сходно, въпреки и не в баскетболна зала.

That time James Harden got his jersey retired at a strip club pic.twitter.com/wrWhPgKLc4
— NBA Central (@TheNBACentral) June 4, 2020 Ентусиазмът на " Брадата " към стриптийз клубовете е добре прочут в НБА. По време на епизод от подкаста на Джо Бъдън, един от водещите описа по какъв начин звездата на " ракетите " е похарчил 1 милион $ в стриптийз клуб в Хюстън и по този метод притежателите на клуба са окачили негов потник да виси от тавана на заведението.

" Потникът на Джеймс виси от тавана. Те направиха това, тъй като Джеймс е харчил доста пари, разбираш ли какво имам поради? Затова те окачиха потника му на тавана на стриптийз клуба ", споделя водещият.

Преди прекъсването на сезона Хардън водеше реализаторската ранглиста със приблизително по 34.4 точки на дуел, добавяйки по 6.4 битки и 7.4 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР