Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със

...
Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със
Коментари Харесай

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със " Смъртта може да изчака ", оповестяват от " Фоум филм ", представени от Българска телеграфна агенция. В 25-ия филм от емблематичната шпионска поредност, който бележи последното преобразяване на Даниел Крейг като Агент 007, шокираща загадка заплашва освен да разбие персоналния свят на Бонд, само че и да потопи планетата в безпорядък, съсипия и гибел.

В " Смъртта може да изчака " Бонд е напуснал дейна работа и се любува на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва временен - на прага му се появява остарелият му другар Феликс Лайтър от Централно разузнавателно управление на САЩ, който има потребност от неговата помощ. Мисията да избави похитен академик се оказва надалеч по-коварна от предстоящото и води Бонд по следите на мистериозния Сафин. В ролята е носителят на " Оскар " Рами Малек ( " Бохемска рапсодия " ). Неговият воин търси възмездие и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) - първата жена, която Бонд си е разрешил да обича същински след гибелта на Веспър Линд, и която крие не по-малко рискови секрети.

Режисьор е Кари Фукунага ( " Истински детектив ", Beasts of No Nation). Сценарият е на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В останалите функции са Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР