Джеймс Бонд се разделя с личния си автомобил „Астън Мартин“,

...
Джеймс Бонд се разделя с личния си автомобил „Астън Мартин“,
Коментари Харесай

Даниъл Крейг предлага на търг автомобила си на Джеймс Бонд

Джеймс Бонд се разделя с персоналния си автомобил „Астън Мартин“, съобщи Ройтерс. Актьорът Даниъл Крейг, превъплътил се в английския разузнавач, прочут като сътрудник 007, в четири кино лентата, продава за щедрост колата, създадена особено за него преди четири години.

Real People News https://t.co/5k1wRLl3Hn

— New England SunTimes (@NewEnglandSUN) February 15, 2018

Автомобилите „Астън Мартин“ се употребяват от Бонд към този момент съвсем 50 години, като се стартира от „Голдфингър“ от 1964 година, в който Шон Конъри шофираше сребрист DB5. Крейг караше „Астън Мартин“ и в четирите си кино лентата за английския сътрудник 007.

#DanielCraig to auction off his limited edition James Bond Aston Martin valued at over Rs 3 crorehttps://t.co/u2cgJKe1Bjpic.twitter.com/vgJoh5mIem

— HT Entertainment (@htshowbiz) February 15, 2018

Личният автомобил на Даниъл Крейг е „Астън Мартин Ванкуиш“ от 2014 година Компанията създава единствено 100 броя от него, с цел да означи 100-годишнината си. Колата на Крейг естествено е 007.

„Това е самопризнание за неговата кариера“ – сподели Беки Макгуайър от тръжна къща „Кристис“.

Цветът на автомобила е среднощно синьо, а първокласният интериор е с тъмносиня кожа. Цветът е определен, тъй като Крейг харесва денима и тъмните цветове, прецизираха от „Кристис“.

Приходите от търга са предопределени за нюйоркската благотворителната организация „Опортюнити нетуърк“, която поддържа студенти от непривилегировани общности да учат в лицей и да си намерят работа. Крейг и брачната половинка му Рейчъл Вайс са в управителния й съвет.

Предварителната оценка на автомобила е от 400 000 до 600 000 щатски $. Търгът е плануван за 20 април в Ню Йорк.

Миналата година Даниъл Крейг сподели, че ще се превъплъти в ролята на Бонд още един път за последно.

Филмът ще бъде пуснат по екраните в Съединени американски щати на 8 ноември 2019 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР