Джеймс Бонд е обикновен пияница и му трябват психологична и

...
Джеймс Бонд е обикновен пияница и му трябват психологична и
Коментари Харесай

Учени обявиха агент 007 за обикновен пияница, имал нужда от психотерапия

Джеймс Бонд е елементарен алкохолик и му трябват психична и психиатрична помощ, написа в. " Дейли Мейл ". Изданието се базира на проучване на новозеландски учени от университета в Отаго.

Те стигнали до този тъмен извод, откакто открили, че в 24 кино лентата за именития сътрудник 007, снимани сред 1962 и 2015 година, той е надигал чашката цели 109 пъти.

Учените означават, че Бонд най-често пие, преди да стане автокатастрофа или когато извършва доста комплицирани задания като да вземем за пример неутрализиране на нуклеарно устройство.

Според специалистите той би трябвало да откри други доста по-здравословни способи да смъква напрежението по време на работа.

Те са изброили, че единствено във кино лентата " Спектър на утехата " шпионинът на Нейно величество изпива на борда на частен аероплан 6 коктейла с мартини, което за множеството хора е задоволително за летален излаз. Освен това учените считат, че честата приложимост на алкохол съществено се отразява на половата мощност на сътрудника.

В публикация, оповестена в Medical Journal of Australia, откривателите пишат, че Ми-6 би трябвало да е по-отговорен шеф и да изпрати Джеймс Бонд на психолог и на психиатър. Освен това шпионското ведомство би трябвало да промени някои от порядките. Например Бонд не би трябвало да пие всякога, когато влиза в кабинет.

Изглежда, че и Джеймс Бонд е склонен с тези заключения, тъй като във кино лентата " ОО7 Спектър " самичък споделя, че... много доста пие, припомня " Дейли Мейл ".

КлубZ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР