Джейми Лий Къртис заяви, че ще посвети своя Оскар на

...
Джейми Лий Къртис заяви, че ще посвети своя Оскар на
Коментари Харесай

Джейми Лий Къртис посвети Оскара си на транссексуалната си дъщеря

Джейми Лий Къртис съобщи, че ще посвети своя Оскар на хората " то/тях " в поддръжка на транссексуалната си щерка.

Звездата от " Всичко на всички места едновременно " съобщи, че статуетката се е " настанила " към този момент в дома ѝ и че е била " доста разчувствана от цялото нещо ".

Къртис завоюва " Оскар " за най-хубава поддържаща женска роля за ролята си в многосюжетния трилър, режисиран от Даниел Кван и Даниел Шайнерт, на 95-ата гала по връчване на премиите " Оскар ".

Говорейки за премията си в американската новинарска стратегия Today, тя сподели: " В поддръжка на щерка ми Руби, аз ги накарах да бъдат то/те. Просто ще ги назовавам по този начин и те се оправят отлично. Те се настаняват в света ни ".

Тя продължи: " В живота си в никакъв случай не съм мислила, че ще имам тези няколко дни и съм доста трогната от всичко това ".

В диалог зад кулисите след успеха си Къртис съобщи, че въпросът за превръщането на категориите на " Оскар " -ите в полово неутрални е " комплициран ", като в същото време удостовери позицията си като майка на транссексуално дете.

Обръщайки се към " по-големия " въпрос за приобщаването, тя сподели: " Как да включиш всички, когато има двоичен избор? Като майка на транссексуална щерка разбирам това и въпреки всичко, с цел да се отстрани категорията за пола - притеснявам се, че ще се понижат опциите за повече дами актриси, което също е нещо, над което работя интензивно ".

По-рано Къртис разгласи, че през 2021 година е " следила с учудване и горделивост по какъв начин нашият наследник се трансформира в щерка ни Руби "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР