Джейми, Илън и Лахлън Маклийн се превърнаха в най-бързия екип

...
Джейми, Илън и Лахлън Маклийн се превърнаха в най-бързия екип
Коментари Харесай

Тримата братя и "златната" лодка: шотландци прекосиха Атлантика с рекорд

Джейми, Илън и Лахлън Маклийн се трансфораха в най-бързия екип от трима души, който прекосява с лодка Атлантическия океан. Братята от Шотландия изминаха дистанцията от остров Гомера (Канарските острови) до Антигуа за 35 дни, с което усъвършенстваха предходното достижение със седем дни.

Състезанието се организира всяка година, като стартира при започване на декември. В конкуренцията участваха 35 екипа, които бяха формирани от един до петима души.

По време на тестването братята Маклийн е би трябвало да се оправят с морска болест, проблеми със заряда на батериите, стихии, дехидратация и цялостно безсилие.

" Това прекарване без подозрение е най-същественото в живота ми. Беше необикновено мъчно, само че ще помня постоянно метода, по който бяхме дружно и по какъв начин телата и мозъците ни се оправиха с предизвикването ", сподели Илън Маклийн, който е бил уверен от братята си да се включи в надпреварата.
Three brothers from Scotland set three world records after rowing the Atlantic Ocean in just 35 days https://t.co/0rjU4rV9O3
— BBC News (UK) (@BBCNews) January 17, 2020
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР