Джейми и Луиз Реднап се развеждат, твърди британският таблоид Сън.

...
Джейми и Луиз Реднап се развеждат, твърди британският таблоид Сън.
Коментари Харесай

Реднап се развежда

Джейми и Луиз Реднап се развеждат, твърди английският таблоид " Сън ". Двамата са осъзнали, че не могат да спасят своя 18-годишен брак.

Бившият халф на Ливърпул и красивата му брачна половинка съвсем не се виждали през последната година и връзките им охладнели.

Луиз е звезда в известното риалити " Просто танцувай " и това изцяло е обсебило живота й, написа " Сън ".

За нея към този момент не било задоволително да бъде просто госпожа Реднап, която си стои у дома и се грижи за децата. Луиз мечтае да бъде звезда и явно в проекта й фамилията става ненужно.

Затова двамата с Джейми решили, че разводът е единственото решение.

Пред свои приятелки дамата на Реднап разкрила, че от години се усеща като жена робот. Перфектна и послушна стопанка, която е просто едно красиво допълнение към известния си брачен партньор. Е, на това очевидно ще бъде поставено край!

Очаква се разводът да не се трансформира в фамилна война. Джейми и Луиз имат двама синове, които ще живеят с татко си.

Майката на Луиз - Лин Нурдинг, и родителите на Джейми - Хари и Сандра Реднап, са унищожени от новината.

" Лин е разрушена - споделя нейна близка другарка пред " Сън " - Тя постоянно ще поддържа щерка си, само че се тревожи за бъдещето. Лин е доста близка до Джейми и не може да разбере за какво се случва всичко това. "

Раздялата на Джейми и Луиз изненада даже светските хроникьори в Англия. Те в никакъв случай не се замествали в обществени кавги и минаваха за идеална двойка. Явно всичко това е било единствено видимо...
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР