Джейми Фокс си тръгна насред интервю на живо, след като

...
Джейми Фокс си тръгна насред интервю на живо, след като
Коментари Харесай

Джейми Фокс си тръгна от интервю, след като му беше зададен въпрос за Кейти Холмс


Джейми Фокс си потегли посред изявление онлайн, откакто водещият реши да му зададе въпроси за връзките му с актрисата Кейти Холмс.

Двете холивудски звезди имат сантиментална връзка от 4 години, само че едвам неотдавна признаха пред обществеността, че за дружно. И очевидно Джейми към момента не е подготвен да дискутира обществено връзките с възлюбената си.

Това стана ясно по време на изявлението му за телевизия ESPN във връзка присъединяване му в годишния Мач на звездите на Националната баскетболна асоциация.

"Знам, че си квалифициран, само че видях едни фотоси. Вие с Кейти Холмс поиграхте ли баскетбол за Св. Валентин? Като във (филма) "Любов и баскетбол?", попита водещият Майкъл Смит, визирайки последните фотоси на двойка, на които двамата се разхождат щастливи, а Фокс държи под мишница баскетболна топка.

Като отговор Фокс единствено се усмихна, поклати глава, смъкна слушалките и микрофона си и без повече пояснения се върна към тренировката със съотборниците си.

"Опа, загубихме ли го? Тръгна ли?", съумя да реагира само Смит.

БГНЕС напомня, че от 2013 година двамата артисти се спотайват и макар слуховете за тяхната обич, никой не разполагаше с доказателство за техните сантиментални взаимоотношения. Безкрайните опити на папараците да ги изловят също се оказваха несполучливи и в последна сметка нито един не съумя да щракне влюбените на обща фотография, която да се одобри за компрометиращ материал и всички вести за тях се основаваха на спекулации.

На 4 септември обаче това се промени, когато двойката беше снимана да се разхожда дружно по плажа в Малибу с хванати ръце и най-накрая да показва намерено връзката си без повече дегизировки, наемане на двойници, пътувания поотделно и други комплицирани ограничения за сигурност.

Прекомерната поверителност обаче имаше своето пояснение. При развода си с Том Круз Кейти Холмс получи 50 млн. $ против своето безмълвие във връзка с връзките си с мъже в продължение на пет години. Това съглашение изтече в края на месец юли, когато се навършваха пет години от развода им и в този момент Кейти и Джейми най-накрая могат да бъдат намерено дружно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР