Джейми Фокс се извинява на еврейската общност за публикация в социалните медии

...
Джейми Фокс се опитва да изясни недоразумение, произтичащо от изтрита
Коментари Харесай

Джейми Фокс се опитва да изясни недоразумение, произтичащо от изтрита публикация в социалните медии, която беше критикувана от някои като антисемитска.

В текстова публикация, споделена в неговия Instagram в събота, актьорът, носител на Оскар, написа: „Искам да се извиня на еврейската общност и на всички, които бяха обидени от публикацията ми. Сега знам, че изборът ми на думи е причинил обида и съжалявам. Това никога не е било моето намерение.

Съобщението на Фокс се отнасяше до предишен пост, който вече не се намира в неговия канал, който гласеше: „Те убиха този пич на име Исус… Какво мислиш, че ще ти направят???!“ Той завърши публикацията с хаштагове #fakefriends и #fakelove.

Критиците на публикацията тълкуват „те“ като еврейския народ и исторически антисемитизмът е свързан с убеждението, че евреите са отговорни за смъртта на Исус.

В съобщението си в събота той продължи: „За да поясня, бях предаден от фалшив приятел и това имах предвид с „те“, не нещо повече. Имам само любов в сърцето си за всички. Обичам и подкрепям еврейската общност. Моите най-дълбоки извинения на всеки, който е бил обиден.”

Публикациите идват, след като Фокс преживя все още неразкрито „медицинско усложнение“, което го отведе в болница миналата пролет.

По-рано тази седмица звездата от "Ray" приписа на сестра си Дейдра Диксън, че е спасила живота му като част от видеоклип за почит към рождения ден, който той засне за нея.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР