Джейми Фокс съжалява за публикацията в Instagram след твърдения за антисемитизъм - както Дженифър Анистън казва, че не го е „харесала

...
Юли: Джейми Фокс - Връщам сеОбичам и подкрепям евреите общност.
Коментари Харесай

Юли: Джейми Фокс - „Връщам се"

„Обичам и подкрепям евреите общност. Моите най-дълбоки извинения на всеки, който е бил обиден. Нищо освен любов винаги."

Звездата от "Приятели", също на 55 години, обърна внимание на проблема, след като екранна снимка, публикувана от A Wider Frame, показва акаунт с името й, изглеждащ хареса публикацията на Foxx.

Тя публикува история в Instagram в отговор, казвайки: „Това наистина ме разболява.“

Актрисата каза, че не харесва публикацията „нарочно или от злополука" и добави: „По-важното е, че искам да бъда ясен за приятелите си и всеки, който е наранен от това, което се показва в техните емисии - НЕ подкрепям никаква форма на антисемитизъм. И наистина не толерирам ОМРАЗА от какъвто и да е вид. Точка ."

Прочетете повече:
Джейми Фокс уведомява феновете след мистериозен страх за здравето
Колагеновата добавка, популяризирана от Дженифър Анистън, е припомнена

Публикацията за извинение на Фокс оттогава беше харесана 130 000 пъти и има повече от 21 000 коментара, като някои защитават звездата, а други казват, че първоначалната му публикация е „очевидно атака срещу еврейския народ“.

Приятел на Foxx, Адам Уайтсман написа: „Познавам те лично аз съм евреин и знам, че вие ​​сте последният човек, който НЯКОГА би действал антисемитски."

Но друг потребител написа, че Foxx "рекламира нещо изключително антисемитско на света".

The Спорът около публикацията идва, след като през април семейството на Фокс разкри, че той се възстановява след неуточнено „медицинско усложнение“, докато актьорът от Django Unchained наскоро каза, че е отишъл, докато се лекува в болница за това.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР