Джейми Фокс продължава да се лекува след сериозния си здравословен

...
Джейми Фокс продължава да се лекува след сериозния си здравословен
Коментари Харесай

Джейми Фокс продължава да се лекува

Джейми Фокс продължава да се лекува след сериозния си здравословен проблем в Атланта предишния месец, само че в този момент е в нов град, в лечебно заведение, оповестено за най-хубавия център за физиотерапия и рехабилитация в страната, заяви TMZ.


Семейството на Джейми, в това число дъщерите му Корин и Анелиз, както и майката на Анелиз, Кристин Гранис, бяха в Чикаго и в събота, и в неделя, с цел да прекарат време с Фокс по време на продължаващите грижи.

Макар че към момента не знаем какво тъкмо се е случило с Джейми и за какво е там... знаем, че заведението е профилирано във възобновяване след инсулт, рехабилитацията след мозъчни контузии, рехабилитацията след контузии на гръбначния мозък и рехабилитацията след рак.

Близките на Джейми изглеждаха в положително въодушевление през уикенда и има признаци, че той е жизнен и деен.

БГНЕС напомня, че в края на предходната седмица Корин заяви, че татко ѝ е излязъл от болничното заведение от " седмица " и се " възвръща ".

Макар да е ясно, че той към момента се лекува, рехабилитационният център явно е насърчителен за цялостния прогрес на Джейми. Заведението предлага адаптивна спортна и фитнес стратегия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР