Джейк Тапър отвърна на сенатор J.D. Vance (R-Ohio) за твърдението,

...
Джейк Тапър отвърна на сенатор J.D. Vance (R-Ohio) за твърдението,
Коментари Харесай

Джейк Тапър бързо сваля искането на J.D. Vance за контрол на раждаемостта

Джейк Тапър отвърна на сенатор J.D. Vance (R-Ohio) за изказванието, че не познава „ никой републиканец “, който желае да отнеме права за надзор на раждаемостта.

Ванс, в изявление за водещ на CNN в неделя, измисли изказванието, откакто конституционната корекция на Охайо за отбрана на правата на аборт влезе в действие предходната седмица.

Сенатор от Охайо, в отговор на гласуването, написа в X (бивш Twitter), че републиканците „ би трябвало да признаят какъв брой доста ни имат вяра гласоподавателите “ по тематиката.

Тапър означи, че Върховният съд на Тексас неотдавна е блокирал жена от аборт за бременност, при която нейният плод има рядко генетично заболяване, което съвсем постоянно е съдбовно.

„ Не е ли тази обстановка образец за това за какво доста гласоподаватели може да не имат вяра на републиканците? “ попита Тапър в „ Състоянието на Съюза “.

Ванс сподели, че не знае детайлностите за историята на дамата от Тексас и съобщи, че хората не желаят цялостни забрани за аборти, добавяйки, че законодателите на Републиканската...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР