Джейк Тапър от CNN ще интервюира новоизбрания президент Джо Байдън

...
Джейк Тапър от CNN ще интервюира новоизбрания президент Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън и Харис дават първото си съвместно интервю пред CNN

Джейк Тапър от CNN ще интервюира новоизбрания президент Джо Байдън и новоизбрания вицепрезидент Камала Харис в четвъртък в първото им взаимно изявление след успеха на изборите, съобщи БГНЕС.
Интервюто ще се организира в града, където живее Байдън, Уилмингтън, Делауеър, в същия спектакъл, където определеният президент показа няколко от главните членове на своята администрация.
 Бивша довереничка на Обама претендент за държавен секретар на Съединени американски щати Бивша довереничка на Обама претендент за държавен секретар на Съединени американски щати
Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама лобира за своята някогашна съветничка по национална сигурност Сюзън Райс за поста държавен секретар, с...
на изборите през ноември, Байдън и Харис бързо се ориентираха към построяването на разнообразна администрация, която да им помогне да се оправят с най-належащите проблеми в страната.
Тази седмица Байдън разкри основни членове на икономическия си екип, които, в случай че бъдат доказани от Сената, ще положат старания за възобновяване на стопанска система, наранена от пандемията на ковид. Миналата седмица определеният президент показа основни членове на своите екипи за външна политика и национална сигурност. Байдън неотдавна разгласи и старши екип за връзка в Белия дом, формиран извънредно от дами.
По време на първите 100 дни в ръководството на Байдън, откакто встъпи в служба на 20 януари, се чака определеният президент и екипът му да се съсредоточат върху приемането на повсеместен пакет за финансова помощ и, когато не е належащо законодателство, да участват поредност от изпълнителни дейности, ориентирани към, заяви CNN.
Понастоящем републиканците имат болшинство в Сената, само че контролът върху Камарата ще бъде избран от два балотажа в Джорджия през януари. Обхватът на законодателството за стимулиране, процеса на потвърждаване на претендентите за кабинета на Байдън и други законодателни цели ще зависят от това дали републиканците резервират контрола върху Сената.
 МВФ: Кристалина Георгиева изпрати персонални писма до Джо Байдън и Камала Харис МВФ: Кристалина Георгиева изпрати " персонални " писма до Джо Байдън и Камала Харис
Управляващият шеф на МВФ Кристалина Георгиева изпрати тази седмица " персонални " писма до новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън и нег...
Служители от преходния интервал настояват, че ръководството на пандемията е на върха на предпочитания лист на новоизбрания президент. Екипът на Байдън също ще дава отговор за провеждането на всеобща акция за имунизация в цялата страна, когато бъде утвърдена ваксина. Започването на икономическо възобновяване и справяне с расовото неравноправие също са измежду най-неотложните му цели в прехода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР