Джейк Пол изгуби вяра в своето поколение, след като беше

...
Джейк Пол изгуби вяра в своето поколение, след като беше
Коментари Харесай

Джейк Пол: Първо казваха, че ще бъда нокаутиран от Андерсън, а после - О, това беше нагласено

Джейк Пол " изгуби религия в своето потомство ", откакто беше упрекнат, че е " уредил " борбата си против Андерсън Силва, написа mma.bg.

Инфлуенсърът, трансформирал се в боксьор, завоюва шестата си професионална победа през миналия уикенд, като победи Силва по точки. Пол се показа доста по-добре спрямо последната си борба против различен някогашен първенец на UFC - Тайрън Уудли, защото надигра Силва в продължение на осем рунда, като съдиите го оцениха със 77-74, 78-73 и 78-73 в негова изгода след финалния гонг.

Част от почитателите обаче омаловажиха успеха на Пол против 47-годишния войник, като го упрекнаха, че е уредил дуела, като същите тези критици настояват и че ударът, с който Силва падна на земята, „ не е попаднал в задачата “. Пол отговори на обвиняванията, като се базира на похвалата, която получи от президента на WBC Маурисио Сюлейман и именития треньор по бокс Теди Атлас за успеха.

„ Мисля, че умни хора с разсъдък ми дават опора и почитание “, сподели Пол в The MMA Hour. „ Президентът на WBC сподели, че всеки, който твърди, че Джейк не е същински боксьор, е просто злобар. Хора като Теди Атлас ми оказват голямо почитание, доста бойци декларират уважението си, доста момчета от ММА ми изпращат известия, казвайки: „ Изглеждаш в действителност добър, това беше най-хубавият ти пердах.

Райън Гарсия ми сподели почитание, тъй че умните хора, на които държа, демонстрират поддръжката си към мен. Има хора, които постоянно ще участват в кариерата ми, като я дискредитират. Сега те споделят, че всичко било нагласено. „ Джейк ще бъде нокаутиран от Андерсън “, а след това „ О, това беше нагласено “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР