Джейдън Санчо заяви, че винаги ще има специална връзка с

...
Джейдън Санчо заяви, че винаги ще има специална връзка с
Коментари Харесай

Санчо се врече във вярност на Борусия : Клубът е в сърцето ми

Джейдън Санчо съобщи, че постоянно ще има специфична връзка с Борусия Дортмунд, откакто оказа помощ на немския тим да стигне до четвъртфиналите на Шампионската лига след успеха с 2:0 над ПСВ Айндховен нощес.

Санчо се причисли към Манчестър Юнайтед от Дортмунд за 85 милиона евро (92,97 милиона долара) през август 2021-а, само че не съумя да се пребори за титулярно място и се завърна краткотрайно в Германия, откакто влезе в спор с мениджъра Ерик загар Хаг.

23-годишният футболист вкара ранно попадение, а Марко Ройс се разписа в последните минути против Айндховен, с цел да обезпечи успеха на " жълто-черните " с общ резултат 3:1 и място на четвъртфиналите за първи път от три години насам.
 Борусия (Дортмунд) победи ПСВ (Айндховен) с 2:0 в мач от Шампионска лига
Борусия (Дортмунд) пречупи ПСВ и се класира на четвъртфинал

Ето детайлности

" Винаги съм имал особено място в сърцето си за Борусия Дортмунд ", сподели Санчо пред TNT Sports.

" Тук ненапълно сътворих името си. Трябва да съм признателен на отбора, само че също и на моите съотборници, че повярваха в мен. Имахме преимуществото, тъй като играем пред нашите почитатели... От първия съдийски сигнал до последния се придържахме към проекта си за игра и съм благополучен, че спечелихме ", добави той.

Борусия Дортмунд е на четвърто място в класирането на Бундеслигата и в идващия кръг се изправя против Айнтрахт Франкфурт в неделя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР