Джейдън Санчо може да намери изход от кошмара си за

...
Джейдън Санчо може да намери изход от кошмара си за
Коментари Харесай

Джейдън Санчо предложи спасителен пояс във Висшата лига, тъй като съперникът на Манчестър Юнайтед се премества при трансфер

Джейдън Санчо може да откри излаз от кошмара си за Манчестър Юнайтед в Уест Хям, само че клубът не желае да го вземе чартърен до лятото.

Крилото беше замразено на Олд Трафорд, откакто се сблъска с Ерик загар Хаг вследствие на обява в обществените медии през септември. Санчо съобщи, че е бил трансфорат в " изкупителна жертва ", откакто босът на Юнайтед сподели, че пропускът му в тима за мача се дължи на представянето на тренировките.

Червените дяволи желаят да намерят решение на сагата със Санчо този месец, като Чуковете са отворени за трансфер чартърен, само че единствено откакто сезонът завърши, оповестява Daily Mail. Източници настояват, че няколко клуба наблюдават обстановката на играча с екипа на Лондон измежду тях.

Санчо печели големи суми на " Олд Трафорд ", прибирайки по £250 000 на седмица на " Олд Трафорд ", като тези числа също се считат за проблематични за Уест Хям. Юнайтед, в случай че въпреки всичко изтеглят крилото чартърен, може към момента да би трябвало да изплатят част от заплатите му, с цел да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР