Джейдън Санчо може да каже не на Манчестър Юнайтед, в

...
Джейдън Санчо може да каже не на Манчестър Юнайтед, в
Коментари Харесай

Юнайтед предлага на Санчо по 400 000 седмично, той може да откаже

Джейдън Санчо може да каже " не " на Манчестър Юнайтед, ако тимът не успее да се класира за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, твърди " Сън ". Звездата на Борусия (Дортмунд) е огромната трансферна цел на " алените дяволи ", които са подготвени да платят на немския клуб за него над 110 милиона евро. Юнайтед готви и изключителна персонална оферта за гения, на който ще предложи по 400 000 паунда седмично. Голямото предпочитание на Санчо обаче е да играе клуб, който взе участие в ШЛ.
В момента Юнайтед заема пето място с три точки по-малко от тима на Челси, който е на четвъртата позиция и също има апетити за Санчо. С днешната дата петото място може би ще даде право на присъединяване в най-комерсиалния шампионат, в случай че наказването на Манчестър Сити остане. Това обаче към момента не е доказано от УЕФА. " Гражданите " бяха изхвърлени от евротурнирите за две години, само че към този момент апелираха. Надеждата на клуба от " Еихад " е или наказването да бъде анулирано, или най-малко да бъде замразено, до момента в който трае цялата процедура по жалбата. Това може да даде късмет на Сити въпреки всичко да играе в ШЛ и през идващия сезон.

Уулвърхъамптън, Шефилд Юнайтед, Тотнъм и Арсенал също ще се борят за присъединяване в Шампионската лига, когато сезонът в Премииър лийг бъде възобновен.

Ако шампионата не бъде доиграно, то тогава разновидностите за това кой ще играе в евротурнирите не са един и два, само че към момента няма изясненост по какъв начин ще се действа в тази обстановка. Със сигурност трансферният прозорец също ще се измести във времето и покупко-продажби ще се вършат, откакто всичко по класирането в обособените шампионати бъде конкретизирано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР