Джейда, нямам търпение да видя Джейн 2“, каза Крис Рок

...
Джейда, нямам търпение да видя Джейн 2“, каза Крис Рок
Коментари Харесай

Шамар като за Оскар

„ Джейда, нямам самообладание да видя „ Джейн 2 “, сподели Крис Рок от сцената на премиите Оскар като грозно се пошегува с голата глава на Джейда Пинкет- брачна половинка на Уил Смит и направи отправка към кино лентата от 1997 година " Редник Джейн " с Деми Мур. 

Секунди по-късно Уил Смит скочи от мястото си в публиката, втурна се към сцената и удари плесница на Крис Рок. Докато всички в залата недоумяваха дали това е част от сюжета, Уил Смит се върна към изумената си брачна половинка в публиката и изкрещя: „ Да не си посмял да слагаш името на жена ми в мръсната си уста! “

Цялата зала замръзна в ужас от случилото се и до момента в който уредници, аудитория и публицисти недоумяваха дали това е част от сюжета, феновете на живото лъчение по телевизия ABC по този начин и не видяха всичко това, тъй като случаят беше изрязан от режисьорите.

По-късно Уил Смит получи първия си Оскар за основна мъжка роля във кино лентата „ Крал Ричард “, където играе бащата на тенис легендите Серена и Увинъс Уилямс. Смит през сълзи се извини за случката:

„ Искам да се извиня на Академията. Искам да се извиня на всички мои номинирани сътрудници. Изкуството имитира живота. Изглеждам като лудия татко, както споделят за Ричард Уилямс. Но лобювта може да те накара да направиш щури неща “.

Крис Рок изглеждаше замаян от получения пестник, само че съумя да отиграе обстановката с репликата:

„ Това беше най-яката нощ в историята на малкия екран “. След церемонията беше обявено, че Рок е отказал да подаде тъжба в полицията за шамара.

От Академията по кино изкуства и науки, която провежда премиите Оскар, написаха в Twitter, че не утвърждават насилието под никаква форма, поради което всички считат, че в действителност се касае за изпуснати нерви, а не за уговорена драма сред актьорите.

Реакцията на Джейда Пинкет

Джейда Пинкет изглеждаше раздразнена, седяща в публиката. Преди години тя призна обществено, че страда от плешивост – заболяване, поради което косата опада в обособени зони на главата. Джейда обаче пробва да приема обстановката и поддържа косата си къса, с цел да може да продължи да работи.

Тя обаче е възприела, че случката с шамара е била част от авансово уречен сюжет. Уил Смит, и Крис Рок са ветерани в киното и малкия екран и знаят по какъв начин да ударят пестник за пред публиката. Но никой не видя грам постановка в този напълно същински пестник.

А хората по целия свят в този момент разискват шамара, а не първия Оскар на Уил Смит...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР