Джей Родригес се отчете с два гола за успеха на

...
Джей Родригес се отчете с два гола за успеха на
Коментари Харесай

Бърнли продължава за Купата, драматичен успех на Хъл

Джей Родригес се регистрира с два гола за триумфа на Бърнли против Питърбро с 4:2 в мач от третия кръг на Купата на Англия. Той откри резултата в осмата минута, а Ерик Питърс удвои задатъка на домакините малко по-късно. Джеф Хендрикс направи 3:0 в 23-та минута и на този ранен стадий крайният победител значително бе явен, макар че отборът от Първа лига върна един гол преди почивката посредством Иван Тони. Родригес още веднъж се разписа при започване на втората част, а Рики Джейд-Джоунс вкара за Питърбро.

Това бе първи конфликт в шампионата сред двата тима. Мениджърът на Бърнли Шон Дайч направи осем промени от загубата от Астън Вила преди два дни, само че и този отбор се оказа прекомерно мощен за гостите. Питърбро, който е воден от Дарън Фъргюсън, е шести в третото равнище на британския футбол, макар че има единствено една победа в последните си шест турнирни срещи.

Втородивизионният Хъл Сити стигна до трагичен триумф при гостуването си на Родъръм. Те завоюваха с 3:2 с гол на реализирия хеттрик Том Ийвс в последната минута. Загубата бе тежка за домакините, които от 24-ата минута играха с човек по-малко, само че все пак водеха с 2:1 на почивката.

В конфликт сред два тима от Чемпиъншип Бирмингам в профил Блекбърн, откакто Джереми Бела се разписа в 90-ата минута. Успехът на бирмингамци бе още по-сладък, защото те играха от 60-ата минута с човек по-малко.

БЪРНЛИ - ПИТЪРБРО 4:2
1:0 - Родригес (8)
2:0 - Питерс (15)
3:0 - Хендрикс (23)
3:1 - Тони (39)
4:1 - Родригес (52)
4:2 - Джейд-Джоунс (76)

РОДЪРЪМ - ХЪЛ 2:3
0:1 - Ийвс (16)
1:1 - Смит (20)
2:1 - Васел (43)
2:2 - Ийвс (66)
2:3 - Ийвс (92)

БИРМИНГАМ - БЛЕКБЪРН 2:1
1:0 - Кроули (4)
1:1 - Армстронг (61-д)
2:1 - Бела (90) Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР