Джей показа чат с Ким Рапърът Рей Джей, бившето гадже

...
Джей показа чат с Ким Рапърът Рей Джей, бившето гадже
Коментари Харесай

Изтече секс запис с рапъра Рей Джей и Ким Кардашиян

Джей сподели чат с Ким
Рапърът Рей Джей, бившето гадже на Ким Кардашиян, приказва за изминал секс запис, който той и Ким са записали преди 20 години. Рей Джей, сходно на някогашния брачен партньор на Ким Кание Уест, упреква майка й Крис Дженър, че е инициаторка на записа като пиар трик, с цел да притегли вниманието към тяхното риалити шоу, съобщи .

Рапърът записа прочувствено видео в Instagram, в което съобщи, че капката, която преляла чашата, бе появяването на Крис Дженър в шоуто на Джеймс Кордън, където тя, преминавайки тест на детектор на лъжата, отговори на въпроса дали е забъркана в приключването на видеото в мрежата. Дженър сподели „ не “ и полиграфът записва, че тя споделя истината.

Рей Джей в обявата си упрекна Дженър в неистина и расизъм, като сподели, че тя желае да го “погребе ”. Той също упрекна полиграфиста в машинация.

Джей съобщи, че целият този проект в началото е бил концепция на Крис Дженър и той единствено се е съгласил с него. Дженър също го предиздвикала да подпише контракт. Освен това те снимали три видеоклипа, с цел да може Дженър да избере този, в който щерка й наподобява най-добре.

Рей Джей означи, че Крис Дженър се пробва да сътвори усещането, че цялата тази история е негова работа, а самата тя не е взела участие в това.

„ Твоите почитатели имат вяра в твоята почтеност и откровеност, само че всичко е подправено и твоите сълзи са подправени. Играех своята роля, до момента в който ти не стартира да правиш всичко това ”, твърди рапърът. 

В същото време това, което го разстройва най-вече, е, че тази история е стигнала до децата му: един път синът му, който по това време е на пет години, вижда реклама в една от игрите под формата на просълзен емотикон, изобразяващ рапъра, който сподели: “Нов секс видео Ким. ”

По-рано тази история още веднъж беше разказана от Кание Уест, който постоянно се нахвърля в изявленията си си против майката Крис Дженър. Подобно на Рей Джей, той твърди, че майката е тази, която е задействала тази история и е употребила щерка си, с цел да популяризира фамилното риалити шоу, добавяйки, че децата му “никога няма да бъдат снимани в секс видео ”.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР