Джей Ло и любимият й Алекс Родригес си направиха специален

...
Джей Ло и любимият й Алекс Родригес си направиха специален
Коментари Харесай

Дженифър Лопес на 49 – дива и красива

Джей Ло и обичаният й Алекс Родригес си направиха специфичен празник след рождените им дни – на 24 юли тя стана на 49, а три дни по-късно той навърши 43. Но подаръците не престават да валят – на церемонията по раздаването на видеомузикалните награди на MTV в „ Рейдио сити мюзик хол ” в Ню Йорк певицата ще получи специфичното отличие „ Авангард ”.

Наградата се присъжда на реализатори за достижения в музика и филми, както и на режисьори на музикални клипове. Освен че ще бъде и измежду изпълнителите, Дженифър е номинирана за две награди за песента Dinero, записана с Карди Би и Диджей Калед.
 jennifer lopez hairstyles 74840 Jennifer Lopez Hairstyle 2018 2  40-0  40-0  40-1  40-2  40-3  40-4  40-5  40-6
Жена с голям брой гении


Момичето от Бронкс натрупа с годините и популярност, и съблазън. Латинотемпераментът и съблазнителната й фигура се открояват както на дансинга, където танцува превъзходно, по този начин и в редицата филми с нейно присъединяване. Специфичният глас пък й носи две номинации за „ Грами ”, два наградата „ Латино Грами ” и три влиятелни статуетки АМА. Има звезда на холивудската Алея на славата, лична марка облекло и парфюми. Тя е измежду най-влиятелните испаноговорещи хора в света и една от най-състоятелните дами в шоубизнеса.

Родена е през 1969 година в Бронкс. Родителите й са пуерториканци. Баща й Дейвид работи в компютърна компания, а майка й Гуаделупе е детска учителка, която възпитава у трите си щерки усет и изискани обноски. Грижовните родители по всякакъв начин се стараят да ги изолират от пагубната среда в рисковия квартал и ги записват в католическо учебно заведение, а по-късно – в девическа гимназия.

Раждането на една фантазия


Още от 5-годишна Джени потегля на уроци по бални танци и фламенко. Много й подхожда обаче рапът, който звучи от улицата, и когато става на 14, съумява да убеди родителите си да й разрешат да учи пеене. С наслада взе участие в школските постановки и провежда сходни спектакли у дома със сестрите си. Има и спортни триумфи в гимнастиката, член е на тима по софтбол.

Преди да приключи учебно заведение, Джени минава кастинга за нискобюджетния филм „ Моето малко момиче ”. Той няма триумф, само че й подарява фантазия. От този миг девойката копнее да стане популярна актриса, на чиято игра ще се възхищава целият свят.

Уви, майката и бащата са непреклонни – кариера като юрист! Послушната 17-годишна щерка постъпва в юридически лицей. В края на първия учебен срок избухва абсурдът – девойката декларира, че ще се занимава с танци, напуща дома си и потегля за Манхатън. Денем работи в юридическа адвокатска фирма, а нощем – като танцьорка. Снима се в музикални клипове, неуморно върви по безчет кастинги, взе участие в мюзикъли. Забелязват гения й и я канят в хора Golden Musicals of Broadway, който гастролира в Европа половин година. Снима се и в несполучливи филми, като я избират поради танцовите й качества. Първата й непрекъсната работа е в тв шоуто „ Живи цветове ” (In Living Color), когато побеждава 2000 претендентки.

Танцьорката става кинозвезда


Дебютът й в „ огромното кино ” е филмът „ Моето семейство ” (1995), а за ролята на младата Мария Санчес получава висока оценка на рецензията и феновете. Ефектната й осанка и актьорският й характер са видяни идната година в „ Джак ” и „ Влакът трезор ”.

Първият същински триумф за актрисата е в „ Селена ” (1997). Кастингът събира 20 хиляди претендентки. Героинята – певицата Селена Кинтаниля, е кумирът на Дженифър и начинаещата актриса дава всичко от себе си, с цел да получи ролята. Филмът има величествен триумф, номиниран е за „ Златен глобус ”, а Лопес става кинозвезда и първата латиноамериканска актриса, получила хонорар от 1 млн. $. Списание People я включва в листата на 50-те най-красиви хора на планетата.

Веднага след „ Селена ” на огромния екран излиза филмът „ Анаконда ” с Лопес, който чупи всички касови върхове.

Първата сериозна изява на актрисата в тв сериал е през 2015 година – основната роля в „ Нюанси синьо ”, показван и у нас. Третият, заключителен сезон започва на 17 юни т.г. На 20 юли пък излезе филмовият откъс на сантименталната комедия Second Act. В нея се споделя за работничка в супермаркет (Лопес), която взема решение радикално да промени живота си.

Музиката я изстрелва в Гинес


През 1999 година Джен издава първия си сингъл If You Had My Love, който незабавно завзема върха в хитпарада Billboard Hot 100. Единствено Бритни Спиърс е достигала подобен триумф с дебюта си.

Критиците с неспокойствие чакат албума, защото възможен крах като певица би се отразил отрицателно и на актьорската й кариера. Спомняйки си детството, тя го кръщава на линията на метрото, по която пътувала в миналото към танцовата школа в Манхатън – „ On the 6 ”. Албумът има стремглав триумф, а сингълът става платинен.

Музиката прави Дженифър толкоз известна, че към края на 1999 година изцяло затъмнява кинокариерата й. Феновете към този момент я назовават Джей Ло и тя без съмнение приема псевдонима, който става име и на втория й албум – „J.Lo“ (2001), достигнал галактически тиражи. Третият студиен албум – „ J to tha L-O! ”, формиран от ремикси, е в Книгата на върховете Гинес: за една седмица са продадени 156 хиляди копия.

Четвъртия си албум – Rebirth, Джей Ло посвещава на болния от рак 11-годишен хлапак Пейдж, с който се среща през 2004 година при визитата си в детска болница.

Първият абсурден брак


Първият брак на певицата е с кубинския сервитьор Охани Ноа през 1997 година и продължава едвам половин година. Алчният някогашен обаче се възползва от известността й и през 2006 година се пробва да разгласява книга за връзките им. Стига се до дело и съдът не разрешава издаването на творбата, също така задължава пишман писателя да заплати отплата от 545 хиляди $.

През 2012 година Дженифър Лопес печели второ дело за 10 млн. $ против Ноа, откакто той има намерение да употребява документални фрагменти за собствен късометражен „ филм ” – „ Как се ожених за Дженифър Лопес: Историята на Джей Ло и Охани Ноа ”. Никой не е виждал скандалните фрагменти, само че се твърди, че на тях булката не носи нищо върху себе си.

Дано Алекс постави завършек на бурните връзки


От 1999 до 2001 година Лопес има връзка с Шон Комбс (Пъф Деди), която изобилства от скандални детайлности от интимния им живот, а като похлупак – пукотевица в нощен клуб. И след раздялата Дженифър поддържа Пъф по време на делата му за владеене на оръжие и предложение на рушвет.

Обяснимо е желанието й за спокоен фамилен живот и през 2002 година тя се дами за танцьора от трупата си Крис Джад, комуто обаче доста се услаждат високите възнаграждения на жена му и упорства за отплата от 10 милиона, когато след година тя подава молба за бракоразвод.

Следващият фаворит е Бен Афлек. Пресата незабавно ги афишира за „ Бенифер ” и ги величае като супердвойка. Влюбените даже възнамеряват женитба през септември 2003 година, само че ден преди събитието незнайно за какво анулират церемонията.

През 2004 година Лопес се омъжва за музиканта Марк Антъни и му ражда близнаците Макс и Ема. И тези връзки обаче не носят благополучие на певицата и през 2011 година тя афишира желанията си да се раздели с него поради „ непримирими различия ”. Разводът е завършен дефинитивно едвам след 3 години, когато Джен повече от две години се среща с танцьора Каспър Смарт, през 2015 година даже се появяват клюки за идна женитба.

От декември 2016-а до февруари 2017 година Джей Ло има къса връзка с рапъра Дрейк. От март с.г. до момента тя е с бейзболиста Алекс Родригес и нека към този момент е намерила щастието – с нейните две и неговите две деца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР