Джей Ло е не само супер успешна певица и актриса,

...
Джей Ло е не само супер успешна певица и актриса,
Коментари Харесай

Скромната“ нова къща на Дженифър Лопес

Джей Ло е освен супер сполучлива певица и актриса, само че и притежател на много парцели. Към тях тези дни добави още един - впечатляващо имение в Бел Еър в Лос Анджелис. Тя към момента продължава да има друго жилище в Града на ангелите, което купи през 2010 с някогашния си към този момент брачен партньор Марк Антъни. В момента го продава за 12.5 милиона $, откакто в началото искаше за дома 17 милиона.

 Снимка 325578

Новата облага е на стойност 28 милиона $, откакто оправната Лопес съумя да понижи първичната цена от 40 милиона $. Толкова са желали актрисата Села Уорд и брачният партньор й Хауърд Шърман, чиято е къщата.

 Снимка 325577

Сградата е строена още през 40-те години на предишния век, след което е трансформирана благодарение на рециклиран дървен материал от Мисисипи и Луизиана, от където е Уорд.

 Снимка 325579

Сред забележителните елементи на къщата в Бел Еър са салон за домашно кино с 30 места, амфитеатър в градината, в който могат да се настанят 100 индивида, езерце със личен плаж, в което може да се къпете, ателие за изобразяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР