Джей Лено е опериран от сериозни изгаряния, получени при избухването

...
Джей Лено е опериран от сериозни изгаряния, получени при избухването
Коментари Харесай

Оперираха Джей Лено, възстановява се след тежки изгаряния

Джей Лено е опериран от съществени изгаряния, получени при експлоадирането на пламъци по време на работата му по ретро автомобил, и остава в болница за по-нататъшно лекуване, заяви лекарят, който следи лекуването му, осведоми Асошиейтед прес.
Прочетете още
Бившият водещ на " Вечерното шоу " по Ен Би Си е в положително положение, а брачната половинка му Мейвис е с него в Центъра за изгаряния " Гросман " северно от Лос Анджелис, съобщи Питър Х. Гросман, медицински шеф на центъра в болница " Уест Хилс ".

" Днес той е в положително въодушевление ", сподели Гросман на конференция по малкия екран. Миналия уикенд Лено получи изгаряния по лицето, ръцете и гърдите, които пластичният хирург категоризира като втора степен или по-тежки.

Някои от раните по лицето " са малко по-дълбоки и малко по-обезпокоителни ", защото демонстрират признаци, че минават в трета степен, както може да се случи при изгарянията, сподели Гросман.

Лечението, което има за цел да предотврати утежняването на изгарянията, включва кислородна терапия под високо налягане, с цел да се подтиква заздравяването, както и интервенция, при която раните от изгаряния се почистват, сподели той. Върху мястото се слага краткотраен " биологичен сурогат на кожата ", сподели още лекарят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР