Джесика Симпсън винаги е била много откровена за борбата си

...
Джесика Симпсън винаги е била много откровена за борбата си
Коментари Харесай

Джесика Симпсън отслабна с цели 45 кг! Ето как точно го постигна

Джесика Симпсън постоянно е била доста откровена за битката си с непотребните килограми. През годините тя се трансформира доста пъти, разследване на ражданията. Сега обаче певицата е допълнително от съвършена форма, както и самата тя  сподели в профила си в Инстаграм. Тя е доказателството, че една майка на три деца може да наподобява прелестно, стига да желае.

40-годишната звезда показа фотография, на която демонстрира съвършената си фигура в йога поза. По време на бременността с третото си дете Джесика качила доста количество килограми, кантарът ѝ минал 100. Джесика в този момент показа, че е съумяла да смъкна цели 45 кг от раждането на дребната Бърди (през март 2019-а) до наши дни.

Треньорът на Харли Пастернак описа в изявление за Good Morning America, че Джесика е била на тежка, само че много ползотворна подготовка, към която певицата се придържа с негова помощ. Харли показа, че звездата е правила по 12 хиляди крачки дневно. Важното е, че не е имало значение по какъв начин тъкмо ще ги прави тези крачки -  дали посредством фамилни разходки, дали на бягащата пътека. Основното било да има придвижване.

Виж още:

През лятото Джесика показа:

" Спортувам доста интензивно сега. Изобщо не е елементарно, само че желая да се усещам добре. Ходенето пешком освен ме вкарва във форма, само че и ми оказва помощ да изчистя главата си от отрицателни мисли и да се съсредоточвам. Храня се здравословно и открих, че в действителност одобрявам карфиол. Кой би предположил, че този зарзават може да замести съвсем всичко ", сподели още Симпсън.

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР