Джесика Симпсън няма да толерира обидите срещу тялото си, особено

...
Джесика Симпсън няма да толерира обидите срещу тялото си, особено
Коментари Харесай

Джесика Симпсън нападна Vogue - slava.bg

Джесика Симпсън няма да толерира обидите против тялото си, изключително през 2020 година. Както доста звезди, които участват на Met Gala всяка година, актрисата също нямаше самообладание за събитието и през новото десетилетие. Първият понеделник от месец май обаче остана без обилните тоалети и аления килим поради пандемията от ковид.

Това не попречи на известните персони да покажат роклите си, които щяха да носят в музея Метрополитън. Симпсън не попадна измежду тях, а вместо това тя беше афектирана и ядосана от публикация, написана от някогашен цифров редактор на списание „ Vogue “. Както всички почитатели знаят, точно стилната библия и основният ѝ редактор – Ана Уинтур, са уредници на Met Gala.

Сега става дума за Сали Сингър, която е написала публикацията „ Only at the Met: An Oral History of the World`s Most GLamorous Gala “. В нея журналистката зачеква тематиката за гърдите на Симпсън, а не написа за модата, която се вижда на аления килим. През годината, за която Сингър приказва, актрисата участва на събитието с тогавашния си другар Джон Майър.

„ Тя носеше тоалет от Майкъл Корс и гърдите ѝ напряко можеха да изпаднат от роклята. И по-късно на вечерята, внезапно гърдите на Джесика Симпсън ме зяпат от другата маса и те са толкоз открити, че човек не може да откъсне очи от тях “, написа Сали. Тя прибавя, че двойката е била много интимна по време на събитието и не са криели любовта си.

Джесика обаче помни вечерта по напълно друг метод. В Instagram тя написа, че на въпросната Met Gala тоалетът ѝ в действителност е от Роберто Кавали, а не Майкъл Корс. След това актрисата изрази разочарованието си от публикацията и добави, че не може да повярва, че това се случва през 2020 година.

От „ Vogue “ реагираха стремително и се извиниха обществено на звездата. „ Съжаляваме, че Джесика се е почувствала афектирана от нашата шеговита публикация за Met Gala. Никога не сме желали да я нараним, само че разбираме реакцията и ѝ се извиняваме “, пишат от списанието.

39-годишната Симпсън неведнъж е споделяла, че се усеща нестабилно в Холивуд. В автобиографичната си книга, тя споделя, че славата я е предиздвикала да „ слушам гласове, когато бях сама у дома, чакайки хапчето за сън да подейства “. Но през 2014 година актрисата признава, че към този момент се усеща по-добре и не разрешава на хората да диктуват живота ѝ.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР