Джесика Симпсън е към края на една тежка бременност. Звездата

...
Джесика Симпсън е към края на една тежка бременност. Звездата
Коментари Харесай

Джесика Симпсън празнува финала на бременността

Джесика Симпсън е към края на една тежка бременност. Звездата ще стане майка на третото си дете, само че преди този момент трябваше да премине през доста затруднения.

Симпсън наближава термина си и не може да бъде по-радостна от този факт. По мотива се пошегува със фотография в Инстаграм на коремчето си и изложение, което си играеше с думата “газстанция”, само че вместо това написа “джес-станция”.
Джесика чака своето момиченце да се роди всеки миг.

Въпреки че това беше третата бременност на певицата, тази беше най-трудната. През миналите девет месеца 38-годишната Джесика беше откровена за това, през което минава и даже през множеството време се майтапеше със здравословните си проблеми.

Първото, което я затрудни през бременността беше мощното отичане на краката й. Отоците постоянно се появяват при дамите, които чакат дете, само че в тази ситуация на Джесика признаците бяха рискови. След като се съветва с почитателите си в обществените медии, тя съумя да открие спасението в терапия с вендузи.

Малко по-късно обаче Симпсън влезе в болница поради бронхит и ишиас. Когато показа тези вести, тя описа какъв брой мъчно е било да боледува по време на бременността.

Малката е била под непрекъснато наблюдаване, с цел да не пострада от лекуването, само че все пак е било плашещо прекарване. Джесика споделя, че това, което я е крепяло през това време, е било мисълта, че скоро ще може да види дъщеричката си да се усмихва.

Друг проблем, който изпитала през бременността бил тежък киселинен рефлукс. Това е положение, при което от смяната на хормоните мускулите на хранопровода се отпускат и разрешават на стомашна киселина да се повиши по него. Заради това тя не можела да спи на леглото си и се преместила на стол с регулируема седалка.

Въпреки неприятните прекарвания, не всичко е неприятно. Симпсън споделя фотоси и на занимателните моменти през бременността.

Наскоро в още една фотография в Инстаграм се похвали с достижението си – счупила е тоалетната паница у дома.

Звездата споделя, че цялото прекарване е било мъчно, само че знае, че най-после всичко ще си заслужава. Едновременно с това се моли за всички други майки в нейното състояние.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР