Джесика Алба не е от знаменитостите, които обичат често да

...
Джесика Алба не е от знаменитостите, които обичат често да
Коментари Харесай

Как изглеждат порасналите дъщери на Джесика Алба - Онър и Хейвън

Джесика Алба не е от звездите, които обичат постоянно да приказват за персоналния си живот. Наскоро обаче брачният партньор ѝ Кеш Уорън открехна малко повече завесата към 15-годишния им брак.
 Джесика Алба и Кеш Уорън искрено за дългогодишния си брак
Каква е тайната на щастливия брак на Джесика Алба

Актрисата и Кеш Уорън са дружно цели 19 години

В епизод от подкаста Whine Down той описа, че през всички години, откогато са дружно, са минавали през няколко момента, в които силата посред им просто е изчезвала, само че даже и след месеци са успявали да възстановят салдото в връзките си. Според Кеш Уорън е изключително значимо всяка двойка да си дава време и пространство, с цел да построи в действителност постоянен брак.

Съпругът на Джесика Алба издаде също, че постоянно я поддържа във всичко и не се усеща подценен поради кариерата ѝ. А от няколко години насам актрисата вече движи и личната си компания.

Освен към професионалните си отговорности обаче  е отдадена и на фамилията. Заедно с Кеш Уорън са родители на две към този момент пораснали дъщери - Онър (15 г.) и Хейвън (12 г.).

В предходни изявленията актрисата е разкривала, че когато девойките ѝ са разбрали за известността ѝ, са били " ужасени ". И даже смятат участието ѝ във кино лентата " Хъни " от 2003 година, в който влиза в ролята на професионална танцьорка, за " неудобно ".

Е, доста допустимо е мнението на дъщерите на  да се е трансформирало, поради че са към този момент по-големи. Съвсем скоро и на двете им следва да стартират още веднъж учебно заведение и по този мотив актрисата показа техни фотоси в Instagram профила си.

На двата фрагмента  и Хейвън са застанали една до друга и си проличава освен какъв брой пораснали са, само че и какъв брой доста наподобяват на майка си.
 Джесика Алба, Онор и Хейвън, Международният ден на дамата и посланието на актрисата
Как възпитава децата си Джесика Алба

Социалните дела на актрисата

От описанието към поста разбираме, че по-голямата щерка на Джесика Алба ще бъде в десети клас, а по-малката - в седми. " Как лети времето... ", написа също към фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР