Джервонта Дейвис вече няма да бъде съден по обвинението за

...
Джервонта Дейвис вече няма да бъде съден по обвинението за
Коментари Харесай

Отпадна делото срещу Танка Дейвис за домашно насилие

Джервонта Дейвис към този момент няма да бъде съден по обвиняването за домашно принуждение против него от декември, защото обвиняването е оттеглено от прокурорите. 28-годишната американска боксова звезда беше задържан и хвърлен в пандиза на 27 декември в окръг Брауърд, Флорида, упрекнат в нанасяне на телесна щета по време на свада с приятелката му Ванеса Посо - която е и майка на втората му щерка.

В полицейския отчет се твърди, че Дейвис е блъснал жена по главата с „ пестник със затворена ръка “. Добавя се, че това е довело до „ малко ожулване отвътре на горната си джука “.

Танка Дейвис беше освободен от ареста под гаранция от 1000 $ на идващия ден и излезе с изказване, в което сподели: " Никога не съм слагал ръце на майката на детето ми, нито на шибаната ми щерка. Аз не съм страшилище. "

Скоро по-късно Посо пусна лично изказване, в което сподели, че е направила „ излишно позвъняване до органите на реда “ и желае да остави обстановката в историята.

След това тя насочи публично правно искане обвиняването да бъде оттеглено. Тя се подписа под показанията си, че не желае дело против Джервонта Дейвис и никой не я е принуждавал да отдръпна показанията си.

Първоначално прокуратурата избра да продължи все пак, което може да се чака при положение на домашно принуждение, само че обвиняването беше оттеглено няколко месеца по-късно.

През февруари 2020 година Джервонта беше задържан и упрекнат в Маями по две закононарушения за нормално домашно принуждение против майката на първата му щерка Андрета Смътърс на благотворителен баскетболен мач. Видеоклип за това стана известен в обществените медии по това време.

Съдебното дело, обвързвано с този случай, се проточи близо три години, преди прокуратурата да се откаже от обвиняванията на 13 декември 2022 година, тъкмо преди този финален случай. Понастоящем Дейвис към момента излежава присъда от 90 дни домакински арест, откакто избегна пандиза по-рано този месец по отношение на злополука, която аргументи и при която бяха ранени четирима души през ноември 2020 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР