Джери Хол и Рупърт Мърдок сензационно финализираха развода си пет

...
Джери Хол и Рупърт Мърдок сензационно финализираха развода си пет
Коментари Харесай

Никога не е късно да си потърсиш щастието: Рупърт Мърдок се разведе на 91 г

Джери Хол и Рупърт Мърдок сензационно завършиха развода си пет седмици, откакто раздялата им стана обществено притежание. Бившият супермодел подаде молба за бракоразвод в Ел Ей, цитирайки „ непреодолими разлики “ с милиардера и медиен магнат. Стана ясно, че 65-годишната госпожа Хол и 91-годишният Мърдок са уредили съглашение за разлъка и са решили да "останат положителни другари ".
66-годишният някогашен супермодел Джери Хол изненада много хора, когато в сряда стана ясно, че е поискала от Върховния съд на Лос Анджелис да анулира молбата за бракоразвод с Рупърт Мърдок.

Известието е подадено от юриста на госпожа Хол в Калифорния - Роналд Брот и е с дата вторник, 9 август. В документа се споделя, че разводът би трябвало да бъде преустановен без предубеждения, което значи, че не може да бъде обновен. Но часове по-късно стана ясно, че госпожа Хол и господин Мърдок са уредили съглашението си за разлъка и са решили да останат положителни другари.

Двойката беше дружно в продължение на шест години, само че през юни 2022 година се разбра, че се разделят. Известен вестник твърди, че 91-годишният медиен магнат е прекратил брака си посредством имейл, който 66-годишната госпожа Хол е получила, до момента в който го е чакала да дойде в Обединеното кралство.

 Рупърт Мърдок

Г-жа Хол подаде молба за бракоразвод на 1 юли в Лос Анджелис, а не във Англия, където бяха женени.

Следващият ѝ ход беше още по-агресивен и тя нае някогашен офицер от полицията за битка с тероризма, с цел да връчи на господин Мърдок документите за бракоразвод в RAF Brize Norton на 4 юли, откакто той участва на сватбата на внучката си.

Подаването на молбата за бракоразвод в Калифорния е значимо, защото това е щат на общностната благосъстоятелност, което значи, че всяко имущество, добито по време на брака, по дифолт се разделя поравно.

След като се ожениха, двамата похарчиха повече от 250 милиона английски лири за парцели в Обединеното кралство и Съединени американски щати.

През 2019 година двойката купи парцел в Джорджия за 11,25 милиона английски лири покрай Хенли на Темза в Оксфордшир.

Миналия декември двамата похарчиха £228 милиона за плантация за добитък от 340 000 акра покрай парк Йелоустоун в Съединени американски щати.

Другите парцели на фамилията включват апартамент в Ню Йорк за 50 милиона $, ранчо в Калифорния, винарна за 30 милиона $ в Лос Анджелис и плантация за овце и говеда в родната на господин Мърдок Австралия.

Правни специалисти призоваваха господин Мърдок бързо да уреди развода. Марк Стивънс от основаната в Лондон адвокатска адвокатска фирма Howard Kennedy сподели: „ Това е случай, който не би трябвало да бъде раздухван. Най-умното нещо е да разрешите случая по-дискретно и по-бързо.

Г-жа Хол направи положение от кариерата си на модел, като стана рекламно лице на марки за козметика. Тя имаше и дребни функции във филми, в това число в „ Батман “. Раздялата ѝ с Мик Джагър ѝ донесе обезщетение от 18 милиона английски лири.

Когато господин Мърдок се разведе с Уенди Денг през 2014 година, се смяташе, че тяхното „ приятелско “ съглашение включва пари и активи, в това число имение в Китай и апартамент в Ню Йорк.

 Рупърт Мърдок

Но тя не получи дял от медийната империя на Мърдок и разделянето им не засегна разпоредбите на фамилния концерн Мърдок.

Бракът с Джери Хол е четвърти за господин Мърдок, чието положение се прави оценка на 14 милиарда лири. Технически това е първи брак за госпожа Хол, след 22-годишна връзка - и четири деца - с Мик Джагър. Тя подписа брак с фронтмена на Rolling Stones на плаж в Бали през 1990 година, само че те се разведоха през 1999 година

Не е известно дали господин Мърдок и госпожа Хол са подписали предбрачен контракт. Г-н Мърдок обаче имаше подобен с третата си брачна половинка Уенди Денг.

Признаци, че нещо се случва сред тях се появиха, когато празнуващите на лятното празненство на господин Мърдок през юни видяха отсъствието на госпожа Хол. Един от присъстващите в изложба Serpentine в Лондон сподели: „ Стори ми се необичайно, че Хол не беше там. Тя е обществена персона и нормално върви на сходни събития. Забелязах също, че не присъстваше никой от нейната страна на фамилията, нито нейните другари.

Г-н Мърдок и госпожа Хол бяха видени за последно дружно на обществено място в Лондон през август 2021 година, когато бяха снимани да идват поотделно за вечеря. Разбра се, че са тръгнали дружно с обща кола.

Бизнесът на господин Мърдок включва Sky TV и вестниците Sun и Times. Той също по този начин има американската телевизионна мрежа Fox News и Wall Street Journal, дружно с няколко предприятия в родната си Австралия.

Двойката се среща след раздялата му с 53-годишната госпожа Дън, с която той се разведе през 2014 година след 14-годишен брак. Предприемач и вложител, госпожа Дън попада в новините през 2011 година, когато удря пестник на мъж, който хвърля къс с крем по тогавашния ѝ брачен партньор по време на парламентарна комисия по време на абсурда с телефонните хакери.

Когато двойката се раздели, имаше спекулации - отречени от госпожица Денг - че тя се е сближила с Тони Блеър, кръстникът на нея и дъщерята на господин Мърдок Грейс.

Мърдок се среща с госпожа Хол в Австралия през 2015 година След седмици на спекулации любовта им става обществено притежание по време на финала на международната купа по ръгби в Туикенхам в Лондон през октомври. Г-н Мърдок е сниман да целува госпожа Хол по бузата, до момента в който тя се усмихва необятно.

Те направиха първото си появяване дружно на аления килим на Златните глобуси през 2016 година Приятели споделиха тогава: „ Рупърт не може да бъде по-щастлив. Той не се държи като дъртак, който е влюбен в тийнейджърка. Просто наподобява, че е на върха на щастието. Това е нещо прелестно.

 Рупърт Мърдок

Г-жа Хол се изнесе от вкъщи, струващ 13 милиона лири в Ричмънд, югозападен Лондон, където живееше след раздялата си с Мик Джатър, откакто откри, че той е татко на дете от бразилския модел Лусиана Гименес.

Обявявайки годежа си в Twitter, господин Мърдок назова себе си „ най-щастливият човек на света “. Той подари на госпожа Хол 20-каратов пръстен, за който се счита, че коства над 2,4 милиона английски лири.

Официалната им женитба е относително дребна и скромна, седмица преди 85-ия рожден ден на господин Мърдок, на която участват няколко близки другари. Дни по-късно те организират обществена гала в църквата St Bride на лондонската Fleet Street с посетители, измежду които Боб Гелдоф, Андрю Лойд Уебър, Том Стопард, Трейси Емин и Майкъл Кейн. Г-жа Хол носи леденосиня копринена рокля на Vivienne Westwood, за която се счита, че е на стойност към 8000 лири.

Приятели са на мнение, че госпожа Хол е донесла повече „ баланс “ в живота на брачна половинка си след десетилетия на фокус върху бизнеса му.

 Рупърт Мърдок

Миналата година госпожа Хол участва на празненството за 90-ия рожден ден на господин Мърдок в Tavern on the Green, първокласен ресторант в Ню Йорк. Съобщава се, че тя наподобява влюбена и щастлива с него по време на празненствата, на които са участвали светила от бизнеса, спорта и политиката.
Първата брачна половинка на господин Мърдок е Патриша Букър, австралийски модел. Те се развеждат през 1965 година

Втората жена на магната е Анна, някогашна кореспондентка във вестник, двамата са женени повече от три десетилетия, до момента в който не се разделят през 1999 година Разводът им остава вторият най-скъп в историята, със обявени разноски за господин Мърдок от 1,5 милиарда лири. Преди да се срещне със сър Мик, госпожа Хол имаше връзка с артиста Браян Фери и беше звезда на корицата на албума му Siren от 1975 година

 Рупърт Мърдок

Г-н Мърдок и госпожа Хол имат 10 деца. Тези на Мърдок са: Прудънс, 63, от първия му брак; Елизабет, 53, Лаклан, 50, и Джеймс, 49, от втория му; и Грейс, 21, и Клои, 19, от третия му. Мис Хол има четири деца, всички от Мик Джагър: Елизабет, 38, Джеймс, 36, Джорджия Мей, 30, и Габриел, 24.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР