Джери Харис, звездата на Нетфликс от документалната поредица "Cheer'', беше

...
Джери Харис, звездата на Нетфликс от документалната поредица "Cheer'', беше
Коментари Харесай

Арестуваха за детска порнография звезда на "Нетфликс"

Джери Харис, звездата на Нетфликс от документалната поредност "Cheer'', беше задържан и упрекнат в произвеждане на детска порнография, оповестиха международните медии.

Това се случва три дни откакто двама близнаци заведоха дело против него. В желае се твърди, че Харис изпратил на двете момчета свои полови фотоси, също така пресрещнал един от близнаците в тоалетната и го помолил за орален секс.



Според правосъдните документи Харис е признал пред сътрудници на ФБР, обискирали дома му в чикагското предградие Нейпървил, че е помолил едно от момчетата да му изпрати фотоси и видеозаписи на пениса си в Снапчат. Харис признал също, че неведнъж в интервала от декември 2018 година до март тази година е желал от едно от момчетата такива фрагменти. Той споделил, че е желал и е получавал по Снапчат детска порнография от "поне 10 до петнадесет други лица, за които е знаел, че са малолетни ".

Харис, който е арестуван в четвъртък, ще остане в ареста най-малко до понеделник, откакто арбитър разпореди да се яви на съвещание за установяване на мярка за неотклонение в понеделник сутринта.

Майката на момчето сподели пред медии, че и двамата й синове са разговаряли с представители на ФБР, и че съгласно желае тя също е подала сигнал в полицията във Форт Уърт, ФБР и други институции. В желае се показва, че майката е подала сигнал до управляващите, откакто видяла известия от Харис на смарт телефон на един от синовете си. Прокуратурата заяви, че е разкрила няколко текстови известия, разменени сред Харис и момчетата, както и за признанието на Харис, че е желал нецензурен фотоси и видеозаписи от момчетата и че им е изпращал свои такива фотоси.

Харис, който е на 21 години, стана звезда в шоуто на Нетфликс, което наблюдава пътя на тима мажоретки в колежа Наваро в Корсикана, Тексас, до национална купа. Заради известността си той бе зает от "Шоуто на Елън де Дженерис " да интервюира звезди на аления килим преди церемонията за премиите "Оскар ".



Пред в. "Ю Ес Ей тудей " момчетата, които са на 14 години, описаха попълзновенията на Харис против тях онлайн и по време на надпревари, които почнали, когато децата били на 13 година, а Харис - на 19 година

В желае на фамилията на децата има обвинявания освен против Харис, а и против организации на мажоретки, които не са ги защитили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР