Джерард Бътлър обяви, че планира още тази година да започне

...
Джерард Бътлър обяви, че планира още тази година да започне
Коментари Харесай

Джерард Бътлър снима екшън в София - slava.bg

Джерард Бътлър разгласи, че възнамерява още тази година да стартира фотосите на плана Кандахар в киноцентъра в Бояна. Заради пандемията те бяха отсрочени, а в този момент се чака да стартират на есен, оповестява организация Монитор. Бътлър влиза в ролята на сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който има голям брой триумфи, само че в този момент животът му е застрашен, а с това и разкриването на рискови секрети.

Режисьор е Рик Роман Воу, който е от най-успешните каскадьори на Холивуд, след това се изяви като превъзходен сценарист, а към този момент добре се оправя и на режисьорския стол. Негов е Код: Ангелът, в който основната роля игра Бътлър и филмът бе сниман у нас. С Бътлър Рик прави и Грийнленд за семейство, опитващо да оцелее по време на великански естествен прелом.

Филмът бе сниман в щата Джорджия и се чака премиерата му през август, у нас няма публично планувана дата. Джерард е изключително завързан към София. Неговият домакински любим Шушка бе взет от подслон и в този момент я води на всички места със себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР