Джерард Бътлър няма намерение скоро да спира с екшън филмите,

...
Джерард Бътлър няма намерение скоро да спира с екшън филмите,
Коментари Харесай

Джерард Бътлър отново ще спасява президента

Джерард Бътлър няма желание скоро да стопира с екшън филмите, а това няма по какъв начин да не ни радва, тъй като считаме, че функциите от този род доста добре му пасват.
 Джерард Бътлър и пожарите в Калифорния - къщата на артиста изгоря
Къщата на Джерард Бътлър изгоря

Горските пожари в Калифорния не престават да бушуват

Една от най-емблематичните му е тази на сътрудник Майк Банинг . Гледахме го по какъв начин се опита да направи и невъзможното, с цел да отбрани американския президент в " Код: Олимп " (2013 г.) и " Код: Лондон " (2016 г.). Какво обаче ще се случи в третия филм от поредицата, който е със заглавие Angel Has Fallen (по всяка възможност на български ще бъде " Код: Ангел " ).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Angel Has Fallen (@angelhasfallen) на Май 16, 2019 в 9:35 PDT

Вече може да добием визия от първия филмов откъс на кино лентата. Разбираме, че Алън Тръмбъл (Морган Фрийман) е новият президент на Съединени американски щати, а едно от първите му дейности е да постави Майк Банинг отпред на тайните служби. Пред Entertainment Weekly, Бътлър споделя, че с Морган Фрийман не са имали доста време да работят дружно, а от филмовия откъс и схваща за какво.

При изненадваща офанзива с дронове, президентът е съществено ранен и всички считат, че Майк е виновен за случилото се. Банинг, несъмнено, е почтен и съумява да избяга, само че по петите му са полицията и ФБР в лицето на сътрудник Томпсън (Джейда Пинкет Смит).
 Джерард Бътлър и какво вършат джентълмените
Колко огромен благородник е Джерард Бътлър

Трудно може да останем разочаровани от Бътлър

Майк Банинг е притиснат до стената и не му остава нищо друго, с изключение на да потърси помощ от своя татко Клей (Ник Нолти). От видяното излиза наяве, че Angel Has Fallen ще заложи много съществено на драмата, което си е много обещаващо.

Премиерата на Angel Has Fallen е на 30 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР