Джерард Бътлър е един от най-сексапилните и красиви мъже в

...
Джерард Бътлър е един от най-сексапилните и красиви мъже в
Коментари Харесай

Изненадващо за Джералд Бътлър - той е награден герой

Джерард Бътлър е един от най-сексапилните и красиви мъже в Холивуд, както и надарен артист. Ето някои от най-неизвестните обстоятелства за него, споделени от РИА Новости и представени от БГНЕС.
1. Има куче на име Лолита
Една от най-големите странности на звездите в Холивуд е да имат дребни кучета, които наподобяват повече на огромни гризачи. Много известни персони обичат да ги обличат в розово и да ги носят в чанта. Джерард сякаш се е вписал в тази наклонност, откогато се снабди с мопс на име Лолита преди няколко години. Разбира се, че е мъчно да си представим подобен мощен мъж в компанията на това сладко малко куче, обаче, в действителност е по този начин. Лолита, кръстена на героиня от едноименния разказ на Набоков, е правилен сателит на Бътлър.
2. Награден е с почетна грамота за смелост
По време на фотосите на кино лентата " Г-жа Браун " през 1997 година Бътлър избавя 14-годишно момче от удавяне в река Тай. Според представител на полицията, момчето евентуално не би оживяло, в случай че не е била намесата на артиста. За героичното си дело артистът е почетен с почетна грамота на Кралското хуманно общество на Шотландия.
3. Има юридическа тапия
Бътлър е получил дипломата си по право от Университета в Глазгоу, където също е бил президент на правната общественост. Въпреки това, откакто получил роля в театрална режисура, той решил да се откаже от юридическата си кариера, с цел да стане артист. И сигурно това е било отлично решение. Предпочитаме да го виждаме полугол във кино функции, в сравнение с в някакъв стегнат и отегчителен костюм в правосъдната зала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР