Джеръми Солние е един от най-авангардните, проспериращи и обсъждани млади

...
Джеръми Солние е един от най-авангардните, проспериращи и обсъждани млади
Коментари Харесай

Трилър трип от Джеръми Солние

Джеръми Солние е един от най-авангардните, проспериращи и обсъждани млади режисьори на англоезичния свят. След триумфа на “Blue Ruin ” и “Green Room ” той стана разпознаваемо име и даже бе зает с третия сезон на “True Detective ”, само че напусна единствено след два снимани епизода.

Феновете му няма за какво да плачат, тъй като единствено след няколко седмици следва международната премиера на най-новия му филм “Hold the Dark ” – екранизация на едноименния бестселър на Уилям Джиралди, с чиято акомодация се е нагърбил дългогодишният другар на Солние, артистът, сценарист и режисьор Мейкън Блеър ( ”I Don’t Feel At Home In This World Anymorе. ”), оповестява operationkino.net.
 Анабел Кътей Анабел Кътей
“Hold the Dark ” е описван като под напрежение роман за ориста, фамилията и възмездие, чието деяние се развива в пустошта на Аляска. Когато трето подред дете в отдалечено градче в Аляска е убито от глутница вълци, локалните поданици приканват ловджия специалист (Джефри Райт), който да ги наблюдава и унищожи. Мисията му го води по тъмен и фрапантен път и той е заставен да се изправи против жестокостта на природата и личния си неуспех като човек, откакто научава ужасяваща загадка от майката (Райли Кио) на едно от децата. След като брачният партньор (Александър Скарсгард) на дамата се завръща вкъщи и открива случилото се, полудял от тъга стартира маниакално гонене, което оставя кървава следа през замръзналия пейзаж…

Александър Скарсгард е звездата на кино лентата, а една от женските функции се изявява и елегантната Анабел Кътей.
А ето какво споделя самият Джеръми Солние за кино лентата си: “В този филм има толкоз първи неща за мен. Рекорден брой подиуми с съкровен разговор и най-вече убити. Първата ми военна сцена, първият ми въздушен епизод, а също и за първи път работя с животни. В тази връзка беше голямо предизвикателство. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР