Джеръми Мийкс се развежда. „Най-горещият престъпник“, който вече направи и

...
Джеръми Мийкс се развежда. „Най-горещият престъпник“, който вече направи и
Коментари Харесай

Любимият престъпник на жените се развежда

Джеръми Мийкс се развежда. „ Най-горещият нарушител “, който към този момент направи и първите си стъпки в модата, е решил да завърши 8-годишния си брак с Мелиса Мийкс. Синеокият красавец се раздели с половинката си още през лятото, когато бе видян да се натиска обществено с наследницата на милиони Клои Грийн.

Според бракоразводните документи повода, посочена от някогашния пандизчия “, е „ непреодолими разлики “, написа E! News. Джеръми също по този начин желае взаимно настойничество над 7-годишния им наследник Джеръми Мийкс Джуниър.

Джеръми и Клои са неразделни, признават близки до двойката. Заговори се даже за годеж посред им, само че Грийн ловко отклони слуховете.

В отговор на молбата за бракоразвод на Джеръми Мелиса желае прехрана от него.

„ Джеръми и Мелиса имат тежък бракоразвод. Той желае да се ожени за Клои, само че преди този момент държи да завърши нещата с някогашната си. Той доста се промени и се дистанцира от нея още преди месеци. В момента е фокусиран върху бъдещето си с Клои. Много я обича, а и фамилията ѝ поддържа връзката им “, разкри източник пред медията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР