Джеръми Хънт бързо се оттегли от обещанието си да се

...
Джеръми Хънт бързо се оттегли от обещанието си да се
Коментари Харесай

Джереми Хънт бързо се оттегли от премахването на националното осигуряване, след като го сравняваха с Лиз Тръс

Джеръми Хънт бързо се отдръпна от обещанието си да се откаже изцяло от националното обезпечаване, откакто беше упрекнат, че се държи като Лиз Тръс.

Канцлерът допусна, че желае да се отърве от данъка, откакто разгласи, че го понижава с 2 пенса в бюджета. В имейл до поддръжниците на Консервативната партия в сряда вечерта той сподели, че ще " реализира прогрес към тази цел " в границите на пет години.

Но критиците го упрекнаха, че работи като някогашния министър председател, като предлага големи нефинансирани данъчни облекчения. Лейбъристите споделиха, че разноските от £46 милиарда годишно ще бъдат даже по-големи от съкращенията, оповестени в пагубния минибюджет на госпожа Тръс, който срина стопанската система.

Г-н Хънт наподобява се отдръпна тази заран, като сподели пред Times Radio, че премахването на националното обезпечаване е малко евентуално " скоро ", защото той призна, че ще бъде " голяма работа ". Той сподели: „ Това набира голяма сума пари. И не мисля, че е реалистично да се каже, че това ще се случи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР