Джентълмените от националния отбор по волейбол изпратиха специално видео послание,

...
Джентълмените от националния отбор по волейбол изпратиха специално видео послание,
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО: Високите момчета“ с поздрав към златните момичета

Джентълмените от националния тим по волейбол изпратиха особено видео обръщение, посредством което пожелаха триумф на девойките от националния тим по художествена гимнастика и приканиха българите да поддържат грациите в залата в София, до момента в който " лъвовете “ водят първите си значими борби пред горещата аудитория във Варна.

По едно и също време обичаните от българите национални тимове – по волейбол и по художествена гимнастика, се впускат в сериозна конкуренция в международни шампионати, на които страната ни е хазаин. На 9 септември в Двореца на културата и спорта във Варна волейболистите излизат против Финландия в първи мач от шампионата, на който сме домакини дружно с Италия. От 10 септември в " Арена Армеец “ в София българските гимнастич
За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
ки стартират пътя си към медалите и сърцата на почитателите по целия свят със завладяващите си осъществявания.

След следващата си тежка подготовка във Варна " високите момчета “ смениха за малко волейболните топки с топки за художествена гимнастика и с усмивка изпратиха положителна сила към " златните девойки “. Волейболният " отбор “ в състав - Валентин Братоев, Розалин Пенчев, Теодор Салпаров, Георги Сеганов и Николай Учиков, се включи в особено комбиниране с смешки и топки за художествена гимнастика. След като се увериха, че тази територия е непокътната за надарените български грации, " лъвовете “ взеха решение да пробват упражнението " живописен волейбол “ с топки за гимнастика.

Гледайте видеото в атачмънта!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР