Дженоа пречупи съпротивата на Интер в двубой от 25-ия кръг

...
Дженоа пречупи съпротивата на Интер в двубой от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Дженоа и Гълъбинов удариха Интер

Дженоа пречупи съпротивата на Интер в дуел от 25-ия кръг на Серия А, побеждавайки го с 2:0. Попаденията бяха дело на Пандев и автогол на Ранокия.

Българският национал Андрей Гълъбинов стартира като титуляр дуела като сътрудник на Горан Пандев в офанзивата и остана на терена до 77-ата минута, когато остъпи мястото си на Лападула.

Горан Пандев опита да изведе тима си напред в резултата още в 8-ата минута, само че ударът му попадна в ръцете на Самир Ханданович. "Нерадзурите " пробваха да стигнат до попадение през първата част, само че не съумяха да го сторят.

В края на полувремето Интер беше полят със леден душ, откакто Ранокия се оказа на несъответствуващото място и топката влетя в мрежата на личния му вратар.

През втората част Дженоа оформи триумфа си с попадение на Пандев в 59-ата минута, когато той овладя добре кълбото и не остави никакви шансове на Ханданович с прекрасен удар отблизо разстояние.

Докато беше на терена Гълъбинов имаше няколко обстановки пред вратата на Интер, само че не съумя да означи, а в 77-ата минута беше сменен от Лападула.

В последна сметка отборът от Генуа завоюва 3-те точки и заема 12-ото място в класирането, а Интер е четвърти с 48, само че мач повече от петия Лацио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР