Дженоа победи Верона с 3:0 и остана в Серия А.

...
Дженоа победи Верона с 3:0 и остана в Серия А.
Коментари Харесай

Дженоа оцеля в Серия А след класика срещу Верона

Дженоа победи Верона с 3:0 и остана в Серия " А ". " Грифоните " започнаха доста мощно и до почивката поведоха с 3:0. След това срещата стана доста нервна и бяха показани общо 4 червени картона.

Антонио Санабрия вкара две попадения в 13-ата минута с глава и в 25-ата минута. Кристиан Ромеро направи резултата типичен след гол с глава в края на полувремето, само че в добавеното време получи жълт картон за недодялан фаул.

В 62-ата минута Ромеро, който е благосъстоятелност на Ювентус, спря офанзива на гостите и след втори жълт картон беше изпъден. Тогава и наставникът на Верона Иван Юрич също беше изпъден. В добавеното време след сдърпване Франческо Касата от Дженоа и Софиян Амрабат поеха под душовете.

Въпреки численото преимущество играчите на Верона по този начин и не можаха да стигнат до стремежи почетен гол в последния мач на Джанпаоло Пацини.

Така Дженоа приключи с 39 точки, с 4 повече от Лече, който загуби вкъщи от Парма. Верона зае деветата позиция с 49 точки след тройна въртележка с Фиорентина и Парма. Дори и при победа отборът щеше да остане на същото място в крайното класиране.
 Лече се сбогува със Серия
Лече се сбогува със Серия " А " след зрелищна загуба от Парма

Маът се оказа, че няма значение за ориста на отбора от " токчето на ботуша "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР