Дженифър Сибъл Нюсъм, съпруга на губернатора на Калифорния, обвини Харви

...
Дженифър Сибъл Нюсъм, съпруга на губернатора на Калифорния, обвини Харви
Коментари Харесай

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Дженифър Сибъл Нюсъм, брачна половинка на губернатора на Калифорния, упрекна Харви Уайнстийн в обезчестяване, предадоха АП и Ройтерс. Тя е режисьор на документални филми.

Нюсъм свидетелства в понеделник. По думите й, тя е била изнасилена от някогашния кино продуцент Уайнстийн през 2005 година По това време се е опитвала да гради кариера на актриса и продуцент.

Нюсъм описа пред съда в Лос Анджелис, че е срещнала Харви Уайнстийн по време на филмовия фестивал в Торонто . 31-годишната по това време Нюсъм е играла функции в киното и малкия екран.

Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в хотел „ Пенинсула “ в Бевърли хилс, Калифорния. Нюсъм считала, че става въпрос за бизнес среща. Пред съда тя сподели, че била сюрпризирана от обстоятелството, че би трябвало да се срещне с един от най-влиятелните холивудски продуценти в хотелски апартамент.

Когато Нюсъм отишла на срещата, Уайнстийн не бил заинтригуван от разискването на нейните кино планове. Той отишъл в банята, извикал Нюсъм и по-късно упражнил полово принуждение върху нея. „ Бях уплашена. Не бях отишла за това “, сподели през сълзи тя в съда в понеделник.
Дженифър Сибъл Нюсъм свидетелства, че Уайнстийн я е изнасилил.

В момента някогашният кино продуцент излежава 23-годишна присъда за полови закононарушения в Ню Йорк. Той стана лице на акцията #Аз също преди пет години. Сега Харви Уайнстийн би трябвало да дава отговор пред съда в Лос Анджелис по 11 обвинявания за обезчестяване и полово нахлуване. Бившият продуцент пледира, че е почтен . Адвокатите му споделиха, че половите връзки са били доброволни и са част от „ кастинг културата " в Холивуд.

Дженифър Сибъл Нюсъм е една от 4-те дами, чиито обвинявания станаха съображение за делото в Лос Анджелис .

По времето на изнасилването Сибъл Нюсъм към момента не се е познавала със брачна половинка си Гавин Нюсъм, понастоящем губернатор на щата Калифорния. Той не е знаел какво се е случило на брачната половинка му до интервала на обществените обвинявания против Уайнстийн.

Адвокатът на Уайнстийн Марк Уърксман попита Сибъл Нюсъм за какво брачният партньор й е приел подаяние за акцията си от Уайнстийн . Филмовата режисьорка отговори, че Гавин Нюсъм е върнал парите, дарени от Уайнстийн, откакто е схванал за изнасилването.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР