Дженифър Сибъл Нюсъм, съпруга на губернатора на Калифорния, която е

...
Дженифър Сибъл Нюсъм, съпруга на губернатора на Калифорния, която е
Коментари Харесай

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Дженифър Сибъл Нюсъм, брачна половинка на губернатора на Калифорния, която е режисьор на документални филми, упрекна Харви Уайнстийн в обезчестяване, съобщи задоеканската преса.

Половинката на политика свидетелства в понеделник. По думите ѝ, тя е била изнасилена от някогашния кино продуцент през 2005 година По това време се е опитвала да гради кариера на актриса и продуцент.

Пред съда в Лос Анджелис русокоската описа, че е срещнала Харви Уайнстийн в рамките на кино фестивал в Торонто, когато е била на 31 години. Тогава тя към момента се е изявявала най-вече пред камера, участвайки в продукции както за дребния, по този начин и за огромния екран

Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в 5-звездния комплекс " Peninsula ", ситуиран в Бевърли хилс, щата Калифорния, която приела, така като смятала, че става въпрос за бизнес среща. Пред съда тя призна, че макар догатката си е била сюрпризирана от обстоятелството, че би трябвало да се срещне с него в хотелски апартамент.

Когато отишла на срещата, се оказало, че той надалеч не бил заинтригуван от разискването на филмовите ѝ планове. Вместо това отишъл в банята, след което я извикал при себе си и упражнил полово принуждение върху нея.

" Бях уплашена. Не бях отишла за това ", сподели през сълзи тя в съда в понеделник.

Дженифър Сибъл Нюсъм свидетелства, че Уайнстийн я е изнасилил.

В момента някогашният кино продуцент излежава 23-годишна присъда за полови закононарушения в Ню Йорк. Той стана лице на акцията #MeToo преди пет години. Сега той би трябвало да дава отговор пред съда в Лос Анджелис по 11 обвинявания за обезчестяване и полово нахлуване. Мъжът пледира, че е почтен. Адвокатите му споделиха, че половите връзки са били доброволни и са част от " кастинг културата " в Холивуд.

Съпругата на калифорнийския губернатор е една от 4-те дами, чиито обвинявания станаха съображение за делото в Лос Анджелис.

По времето на изнасилването Сибъл Нюсъм към момента не се е познавала със брачна половинка си Гавин Нюсъм. Той не е знаел какво се е случило на любимата му до интервала на обществените обвинявания против Уайнстийн.

Адвокатът на обвинения Марк Уърксман попита Сибъл Нюсъм за какво брачният партньор ѝ е приел подаяние за акцията си от нейния принудител, предава Българска телеграфна агенция. Филмовата режисьорка отговори, че Гавин Нюсъм е върнал парите, дарени от Уайнстийн, откакто е схванал за изнасилването.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР