Дженифър Сибъл Нюсъм е една от четирите жени, чиито обвинения

...
Дженифър Сибъл Нюсъм е една от четирите жени, чиито обвинения
Коментари Харесай

Съпругата на губернатора на Калифорния обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Дженифър Сибъл Нюсъм е една от четирите дами, чиито обвинявания станаха съображение за делото в Лос Анджелис против някогашния холивудски продуцент.
Следвайте " Гласове " в.

Дженифър Сибъл Нюсъм, брачна половинка на губернатора на Калифорния, упрекна Харви Уайнстийн в обезчестяване, предадоха АП и Ройтерс. Тя е режисьор на документални филми.
Жената  Нюсъм свидетелства в понеделник. По думите ѝ, тя е била изнасилена от някогашния кино продуцент Уайнстийн през 2005 година По това време се е опитвала да гради кариера на актриса и продуцент.
Нюсъм описа пред съда в Лос Анджелис, че е срещнала Харви Уайнстийн по време на филмовия фестивал в Торонто. 31-годишната по това време Нюсъм е играла функции в киното и малкия екран.

Седмици след запознанството им Уайнстийн я е поканил на среща в хотел „ Пенинсула “ в Бевърли хилс, Калифорния. Нюсъм считала, че става въпрос за бизнес среща. Пред съда тя сподели, че била сюрпризирана от обстоятелството, че би трябвало да се срещне с един от най-влиятелните холивудски продуценти в хотелски апартамент.
Когато Нюсъм отишла на срещата, Уайнстийн не бил заинтригуван от разискването на нейните кино планове. Той отишъл в банята, извикал Нюсъм и по-късно упражнил полово принуждение върху нея. „ Бях уплашена. Не бях отишла за това “, сподели през сълзи тя в съда в понеделник.
Дженифър Сибъл Нюсъм свидетелства, че Уайнстийн я е изнасилил.
В момента някогашният кино продуцент излежава 23-годишна присъда за полови закононарушения в Ню Йорк. Той стана лице на акцията #Аз също преди пет години. Сега Харви Уайнстийн би трябвало да дава отговор пред съда в Лос Анджелис по 11 обвинявания за обезчестяване и полово нахлуване. Бившият продуцент пледира, че е почтен. Адвокатите му споделиха, че половите връзки са били доброволни и са част от „ кастинг културата " в Холивуд.
По времето на изнасилването Сибъл Нюсъм към момента не се е познавала със брачна половинка си Гавин Нюсъм, понастоящем губернатор на щата Калифорния. Той не е знаел какво се е случило на брачната половинка му до интервала на обществените обвинявания против Уайнстийн.
Адвокатът на Уайнстийн Марк Уърксман попита Сибъл Нюсъм за какво брачният партньор ѝ е приел подаяние за акцията си от Уайнстийн. Филмовата режисьорка отговори, че Гавин Нюсъм е върнал парите, дарени от Уайнстийн, откакто е схванал за изнасилването.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
15 Ное 202210715 Ное 202218215 Ное 20229515 Ное 202242315 Ное 202226815 Ное 2022533КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022156919 Окт 202279214 Ное 202272924 Sep 20222687
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР