Дженифър Лоурънс нарече изключително обидни и абсолютно смехотворни реакциите в

...
Дженифър Лоурънс нарече изключително обидни и абсолютно смехотворни реакциите в
Коментари Харесай

Дженифър Лоурънс се ядоса на коментари за дръзката ѝ рокля

Дженифър Лоурънс назова " извънредно обидни " и " безусловно смехотворни " реакциите в обществените мрежи и водещи медии на роклята, с която се появи на фотосесия в Лондон.

Поводът е комбинацията сред 27-годишната американска актриса с черна рокля с надълбоко деколте и голяма странична цепка и сътрудниците ѝ от кино лентата Red Sparrow, облечени в палта в студения лондонски ден.

 Дженифър Лоурънс се ядоса на мнения за дръзката ѝ рокля
© Associated Press

Мнозина коментатори написаха, че случилото се е поредна проява за натиска, на който дамите са подложени в Холивуд, с цел да наподобяват красиви и секси, без значение от събитията. Лоурънс е подлагала на критика разликите в заплащането, които получават актори и актриси, и в този момент журналистката Хелън Люис ѝ напомни това с думите " същинското тъждество значи или Лоурънс да облече палто, или Джеръми Айрън да театралничи по прашки ".

Австралийската ѝ колежка Стефани Пийлтинг написа, че " беше толкоз студено, че актьорите носеха на срещата с пресата вълнени палта и шалове, а бедната Дженифър Лоурънс бе с малко плат, който някои евентуално биха нарекли рокля ".

 Дженифър Лоурънс се ядоса на мнения за дръзката ѝ рокля
© Associated Press

Актрисата отвърна с обвинявания, че сходни мнения са сексистки, отвратителни и " това въобще не е феминизъм ".

" Тази рокля от " Версаче " е страхотна, мислите ли че ще покрия нещо толкоз луксозно с палто и вълнен шал? Бях единствено 5 минути извън. Бих стояла под снега поради тази рокля, тъй като обичам модата и това беше мой персонален избор ", написа тя във " Facebook ". Всичко това " основава жалки опити да бъде отклонено вниманието от действителните проблеми ". " Дръжте се съществено, хора ", добави Лоурънс.
 Дженифър Лоурънс се ядоса на мнения за дръзката ѝ рокля
© Reuters
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР