Дженифър Лорънс, която е известна с непоносимостта си към фалшивия

...
Дженифър Лорънс, която е известна с непоносимостта си към фалшивия
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс: Холивудските звезди лъжат за това как отслабват

Дженифър Лорънс, която е известна с непоносимостта си към подправения холивудски искра, за следващ път разобличи сътрудниците си за лицемерието им.

В изявление за InStyle актрисата сподели: „Просто обичам всички да са честни“, осведоми.

„Ако тежиш 9 кг под нормата, а приказваш по какъв начин непрекъснато хапваш пица и пиле на грил, това няма да накара хората да се усещат по-добре в тялото си“, възмути се Дженифър.

Въпреки че актрисата не загатна съответни имена, Бела Хадид е образец за сходно държание. Манекенката споделяше в Инстаграм по какъв начин върви диетата й с пица по време на подготовката си за „Мет гала“.

„Когато имам поява на Оскарите или на кино премиера… Няма да неистина. Храня се друго, с цел да се побера в тези рокли. Не се тормозя да го призная“, сподели още Лорънс.

Високоплатената актриса не понася лицемерието в света на известните. След като излязоха множеството обвинявания в полов тормоз против известния продуцент Харви Уайнстийн, Дженифър реши да приказва за личния си горчив опит с дискриминирането.

Тогава звездата разкри, че продуцентка я е предиздвикала да театралничи гола до по-слаби от нея девойки, като „мотивация“ да се подложи на диета. Лорънс пробвала да се отбрани, само че била „хваната в капан“. Тя се оставила да се отнесат с нея по този метод поради кариерата си. В сегашното отношението към нея било напълно друго, тъй като е звезда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР