Дженифър Лорънс коментира семейния живот и това за какво съжалява,

...
Дженифър Лорънс коментира семейния живот и това за какво съжалява,
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс споделя за семейния живот - slava.bg

Дженифър Лорънс разяснява фамилния живот и това защо съжалява, откакто се омъжи за Кук Марони. 30-годишната актриса даде рядко изявление, в което показа детайлности от фамилния живот с Кук Марони, за който се омъжи през октомври предходната година.

В подкаста на Хедър МакМахан Дженифър Лорънс показа защо е съжалявала най-вече на сватбата. Самата гала предходна съвършено, само че за моминското празненство, съгласно звездата, можело да се желае доста повече.

„ Устроих пижамено празненство в жилището си и желаех да имам планувано по-голямо празненство. “, спомня си тя.

Актрисата също по този начин разиска по какъв начин претърпява времето в карантината в компанията на обичания си. Оказа се, че двамата са на друго мнение, що се отнася до избора на вечерен филм: „ Той избра тричасов черно-бял японски филм със надписи, а аз споделих:„ Как смееш? “

Но Лорънс също била надалеч от идеала. Това осъзнала откакто играла тенис с половинката си и темпераментът ѝ се оказал много раздразним. „ Издържах 15 минути “ – споделя носителката на „ Оскар “ – Пропуснах топката, обърнах се и хвърлих ракетата с всички сили, крещейки нецензурни думи пред децата. „, спомня си още звездата.

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР